kordagyorrgy089 n




A legendás Korda György, akit számos díjjal, köztük Artisjus-, eMeRTon- és Fonogram-díjjal is kitüntettek, múlt héten ünnepelte 85. születésnapját. Ezen a különleges napon a szeretet és elismerés vihara fogadta a színpadon, ami hálás és meghatódott pillanatokat szült az előadóművész számára. Az ünnepség során Korda megköszönte a rajongóinak hosszú éveken át tartó kitartó támogatásukat, amelyek meghatározóak voltak pályafutásában.





A születésnapi ünnepségeket felesége, Balázs Klári egy különleges gesztussal tette még emlékezetesebbé.

Egy szerelmes levélben fejezte ki érzéseit, amelyben megköszönte a több mint négy évtizedes együtt töltött éveket, a közös nehézségek leküzdését és az összetartozás erejét. Klári a Best magazinnak adott interjúban osztotta meg érzelmes sorait, melyek a házasságuk alatt kialakult mély köteléket és kölcsönös tiszteletet tükrözik.

Korda György és Klári kapcsolata a művészeti pályafutásuk során is erős kötődésnek bizonyult, mindketten a másikat tartják a sikerük mozgatórugójának. Klári elmondása szerint a közös megpróbáltatások – mint az egészségügyi problémák és válságok – csak még erősebbé tették szerelmüket, és bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy jóban-rosszban egymás mellett állnak.




Klári levélben említi Korda egyedi személyiségét, akit 85 éves korában is tele van energiával és lelkesedéssel. Kifejezi háláját és büszkeségét, hogy ilyen különleges életet élhetnek együtt, és örül annak, hogy Korda továbbra is tele van tervekkel és feladatokkal. A levél végén Klári felidézi, hogyan ismerkedtek meg 1978-ban egy táncdalfesztiválon, és megosztja első randevújuk emlékét, amely még mindig meghatározó része életüknek. A szerelmes levél zárásaként Klári boldog születésnapot kíván szerelmének és hű társának, kifejezve mély érzelmeit: „Nagyon szeretlek! Boldog születésnapot kívánok, Szerelmem! A te Klárikád”.