toth gabi tv2 r970




Csúnyán átverték Tóth Gabit, több mint 100 ezer forinttal károsították meg

Tóth Gabi sem gondolta, hogy mindez megtörténhet vele, de megtörtént, ami több mint 100 ezer forintjába került.





Tóth Gabi élete újra sínen van, miután ismét rátalált a boldogság egy profi táncos személyében. A sors furcsa fintora, hogy Krausz Gábor, a volt férje szintén egy profi táncosba szeretett bele, akivel megnyerte a Dancing wih the Stars negyedik évadát. Már azt is tudhatjuk, miért kellett titokban tartani a chef és Mikes Anna kapcsolatát.

Gabi erősítette meg a sajtóban, hogy Gábor és Anna együtt vannak, amiről ő már egy ideje tudott. Nem sokkal a megjelent nyilatkozat után Gábor is reagált, aki nemigazán örült a médiában olvasottaknak. Szeretné mindezt csendesebben megélni, és biztosan nem fog annyit kifelé mutatni, mint korábban, mert ez távolabb áll tőle.

Gabi életében is zajlanak az események, akit csúnyán átvertek egy ruhavásárlás kapcsán. Karácsony után károsította meg egy nő, aki magyar népviseleti ruhákat árult egy Facebook csoportban. A Bors azt írja, hogy Gabi három mellényt szeretett volna vásárolni a csoportban, és egészen az összeg átutalásáig jól is mentek a dolgok.




Miután azonban a több mint 100 ezer forint megérkezett a csaló számlájára, gyorsan eltűnt, és az énekesnő nem kapta meg a termékeket. „Azért írom ezt a bejegyzést, mert egy K. Tiborné nevű profil feltöltött ide egy hirdetést az alábbi viseletről, amit én megvásároltam tőle. Plusz még két másikat is, amit privátban küldött el nekem. Több mint százezer forintot elutaltam neki, majd felszívódott” – idézte a Bors Gabit.

Mivel Gabi már nem egyszer vásárolt a csoportból, nem tudta hova tenni a dolgot, őt is meglepte ez az egész. Sokan azt tanácsolták neki, hogy forduljon a rendőrséghez, ha viszont akarja látni a pénzét. Az énekesnő azt írta, mérhetetlenül szomorú és csalódott, illetve mérges magára az átverés miatt, bár nem tehetett róla.