famvipszerelem256 n




Már régóta pletykálták, hogy a két farm-VIP sztár szerelmes egymásba, de most hivatalosan is megerősítették, hogy egy párt alkotnak.
De hogyan is?





Simon és Edina a TV2 Farm-VIP című műsorának forgatása alatt megkedvelték egymást, de friss kapcsolatukat még nem akarták a nyilvánosság elé tárni a Barátok közt színésznőjének válása miatt. Legalábbis mostanáig, a két híresség végre úgy érezte, itt az ideje, hogy megnyíljanak egymás előtt, és hogy mi zajlik közöttük.

Edina elárulta hogy, műsor után barátokként találkoztak, de hamar rájöttek, hogy a kölcsönös szimpátiánál többről van szó.

A baráti beszélgetések másfajta beszélgetéssé alakultak, és úgy éreztem, hogy több vagyunk, mint barátok. Többé már nem volt a barátom, több volt számomra annál, szükségem volt rá, és tudtam, hogy neki nagyobb szüksége van rám. Elkezdtünk randizni… Nem tagadom. – Mondta Edina




Edina arra a következtetésre jutott, hogy nem akarja eltitkolni, ezért úgy gondolta, jobb, ha tisztázza magát.

Som-Balogh Edina magyar színésznő, aki 2003-ban megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, a következő évben szerepelt a Barátok közt című sorozatban, 2008-ban pedig elnyerte a Legszebb színésznő díjat. A Barátok közt-től gyermekei miatt búcsúzott, de 2014-ben visszatért a sorozatba.

Kiemelt kép forrás: Farm Vip