krauszmikesMLD

Krausz Gábor számára nem csupán az újrakezdést és a szerelmet, hanem a békét is jelenti Mikes Anna, akitől a sármos táncos olyan változásokat tapasztalt életében, amelyekre néhány hónappal ezelőtt még nem számíthatott.

Azok az idők, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága végérvényesen véget ért, nehezek voltak mindkettejük számára. A szakítás után látszólag nem sok esély volt a jó viszonyra, különösen, miután mindketten új kapcsolatokban találták meg boldogságukat.




Azonban az énekesnő testvére, Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán, mindent megtettek annak érdekében, hogy a család és különösen Hannaróza, a kislányuk érdekében normalizálódjon a viszony a két szülő között. Vera és Zoltán, a “békéltető sógorok”, ahogy ők nevezik magukat, mindent elkövettek annak érdekében, hogy a feszültségeket oldják, és a két szülő baráti viszonyba kerüljön.

Azonban az igazi fordulatot Mikes Anna jelentette Krausz Gábor életében. Amióta megismerkedtek a Dancing with the Stars műsorban, az élete teljesen új irányt vett. Anna nem csak a szerelem és az újrakezdés forrása lett, hanem segített neki elengedni a múlt sérelmeit és a jövő felé fordulni.





Egy belső informátor szerint “Anna minden tekintetben nagyon jó hatással van Gáborra. Ő segített neki abban, hogy túl tudjon lépni a múlton, elengedjen minden sérelmet és csak a jövőre koncentráljon. Abban is nagy szerepe volt, hogy Gábor félre tudta tenni a fájdalmát, békét kötött, sőt normális kapcsolatot alakított ki Gabival, valamint annak párjával is. Rájött, hogy a kislánya érdekében meg kell ezt tennie.”

A változásokról múlt pénteken Tóth Gabi is nyilatkozott az nlc.hu-n, kijelentve, hogy mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és örül a boldogságuknak. Ugyanakkor Krausz Gábor a találkozásokról nem beszélt, így az érintett felek kapcsolatát titokzatos homály övezi.