perryd




A színészt utolsó útjára ekísérték szülei, testvérei és mostohaapja is. A temető közel van ahhoz a stúdióhoz, ahol 10 éven keresztül a Jóbarátokat forgatták.





Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, eltemették az egy hete elhunyt Matthew Perryt. A Jóbarátok 54 éves színésze a jacuzzijában fulladt meg múlt szombat este.

A színészt egy Los Angeles-i templomnál búcsúztatták pénteken. A szertartáson a sorozat mind az öt még élő főszereplője ott volt: Jennifer Aniston (Rachel), Courtnex Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) és David Schwimmer (Ross).

A lesifotósok kiszúrták Perry édesapját, Johnt és anyukáját, Suzanne-t, valamint ott voltak testvérei és nevelőapja, Keith Morrison is. A temető mindössze néhány percre van attól a helyszíntől, ahol 10 éven keresztül forgatták a Jóbarátokat.




A gyászszertartásról készült fotókat a New York Post oldalán lehet megnézni, IDE kattintva.

A sorozat öt főszereplője korábban egy közös nyilatkozatot adott ki, amiben a családtagjuknak nevezték Perryt. „Többek voltunk, mint színésztársak. Mi egy család vagyunk. Annyi mindent lehetne mondani, de most szeretnénk egy kis időt szánni a gyászra, és arra, hogy feldolgozzuk ezt a felfoghatatlan veszteséget. Idővel tudunk majd többet mondani, ahogy és amikor készen állunk rá. Addig szeretetünket küldjük, és gondolatban Matty családjával és barátaival vagyunk, illetve mindenkivel, aki szerette őt a világon” – nyilatkozták.