tothgabi1fd

A válása után először ált kamerák elé Tóth Gabi, hogy elmondja, mi is történt valójában közte és Krausz Gábor között.

Azt mondta, a róla terjedő valótlan pletykákra akar reagálni, illetve üzenni szeretne azoknak, akik hasonló cipőben járnak: minden embernek jár a boldogság, akár van gyerek, akár nincs, és ha egy kapcsolatot nem lehet megmenteni, ki kell lépni belőle.




– Sajnos, a kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt és a mai napig kiállok azért, hogy aki nem boldog abban, amiben él, merjen a szívére hallgatni, ha van gyerek, ha nincs, mert minden embernek jár a boldogság – mondta a könnyeivel küszködve az énekesnő.





„Hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha kapcsolatban maradtunk volna” – mondta Tóth Gabi a Tények plusz kamerái előtt. Az exkluzív interjúban a Sztárban Sztár leszek! mestere őszintén beszélt a tegnap debütáló, „Átkozott nyár” című dalának hátteréről, amelyet férjével, Krausz Gáborral való szakításuk időszaka ihletett.

Sokáig gondolkodott, hogy megszólaljon-e, megvédje-e magát. – Olyan mérhetetlen pletykaáradat indult el rólam úgy, hogy senki nem is tudott semmit. Tényszerűen voltak leírva dolgok, amiknek nem volt valóságalapja. Nincs közük a valósághoz. És gondolkodtam, hogy megvédjem-e magam…

Nem aláztam meg senkit, jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgokat.