kiszeltundexaa1




Kiszel Tündéről egy évtizedekkel ezelőtti fotó látott napvilágot, amikor még tanítónőként dolgozott egy budapesti iskolában.





Kiszel Tündét modellként ismerhették meg az emberek a 80-as években, amikor a neve berobbant a köztudatba. Később, a kilencvenes évek elejétől újságíróként tevékenykedett, majd a televíziózás kezdte érdekelni. 1995-től a Budapest Televízió képernyőjén láthatták a nézők a beszélgetős műsoraiban, ekkor ismerték meg még többen a nevét. A naptárdíva korábban elárulta, hogy a hírnév nem csak jót hozott számára.

„A műveltségem nem kellett a tévében, és rám erőltettek egy karaktert, ami igazából nem én voltam. A showbiznisz már csak ilyen, és nehéz kilépni, ha már beskatulyáztak. Megértem, hogy kevésbé lett volna érdekes, ha a négy és fél órás Wagner-operákról mesélek, amiket kiskoromtól faltam, holott köztudottan nehezen emészthető művek” – mondta Tünde.

A 63 éves édesanyáról nem sokan tudják, hogy mi a valódi szakmája. Nővére az édesapjuk nyomdokaiba lépett, orvosi pályát választva, míg ő az édesanyját követte és pedagógusként végzett. A modellkarrierje beindulása előtt, huszonévesen, egy budapesti iskolában dolgozott tanítónőként. Az NLC kiszúrt egy régi fotót róla abból az időből, amelyen szinte rá sem lehet ismerni.




Kiszel Tünde tanárnőként

kiszeltundex381

forrás