krauszgx31




Több jel is arra mutat, hogy Krausz Gábort rendkívüli módon megviseli Tóth Gabival való házasságának széthullása.





Csupán egyvalami jelent megnyugvást és vígaszt számára, kész szerencse, hogy ez a mentsvár adott számára.

Ha szeretnéd tudni, kivel tölti most a séf a legtöbb időt és ki ad neki erőt, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig kiderül, mit üzent Tóth Gabi azoknak, akik támadják: nem rejtette véka alá a véleményét, és nem válogatta meg a szavait.




Közben a Blikk utánajárt annak, hogyhogy Tóth Gabi maradt a közösen felújított szentendrei házban, és miért Krausz Gábor költözött el onnan.

A nyilvánosan elérhető tulajdoni lap szerint a szentendrei családi otthon teljes egészében Tóth Gabi tulajdona, ahogyan a rajta lévő, közel 75 millió forintos hitel is.

Gábor tehát nem sokáig élvezhette a közös otthon adta örömöket, ezért – érthető módon – magába zárkózott, és csak a legszűkebb baráti körével tartja a kapcsolatot.

Utóbbiak egyikétől a Blikk megtudta, hogy a séf bizony jelenleg nagyon maga alatt van. “Sokkal rosszabbul van, amióta látja, hogy Gabi számára nem állt meg az élet.

Főleg az bántja, hogy az énekesnő a jelek szerint máris továbblépett, új kedvesével járja az országot, sőt, már külföldre is elutaztak. Pedig nemrégiben még közös nyaralást terveztek” – árulta el a lapnak egy, a családhoz közel álló informátor.

Krausz Gábor a jelek szerint újraéli azt a fájdalmat, amit tízévesen, édesanyja elvesztésekor érzett, miközben mindent megtesz azért, hogy kislánya, a három és fél éves Hannaróza ne sérüljön ebben a helyzetben.

“Abból az időből az anya hiányának érzése van meg, a sírás és hogy hiányzik. Nekem ez az egyik legnagyobb félelmem, nyilván nem akarom átélni azt, amit apám” hangsúlyozta a séf Palik László műsorában.

Kilenc hónappal később sajnos valóra váltak a félelmei, most éppen azt a házasságot kell elengednie és gyászolnia, amiben annyira hitt.