tothgabikrausz71




Tóth Gabi és Krausz Gábor válása sokakat meglepett és megrendített, hiszen úgy tűnt, hogy a két sztár nagyon boldog együtt, és szeretettel gondoskodnak a kislányukról. De vajon mit üzennek a csillagok erről a helyzetről? Milyen kilátásai vannak a közös jövőjüknek?





A Bors megkereste Lénárt Évi jósnőt, hogy megtudjuk, milyen jövő vár az egykori szerelmesekre: valóban véget ért a közös útjuk, vagy a jövőben esetleg még keresztezik egymás életét? Nem azt a választ kapták, amire számítottak:

Menthetetlen ez a házasság

– kezdte a Borsnak Évi, aki a tarot kártyából azt is kiolvasta, mi okozta a sztárpár házasságának a végét.




– Úgy látom, tényleg zátonyra futott Gabi és Gábor kapcsolata, és nincs ebből már visszaút. Nem tudták megbeszélni a problémákat és jobbnak látták, ha külön válnak útjaik, ugyanis nem akarják, hogy a lányuk folyton veszekedni lássa őket. Ettől függetlenül igyekeznek majd nagy egyetértésben nevelni a gyermeküket, hiszen mindkettejük számára a kislány a legfontosabb. Csendes lezárása lesz a házasságuknak – tette hozzá a jósnő, akinek szavait a tettek is alátámasztják, ugyanis Krausz már a családi otthonból is elköltözött.

nézzük mit mondanak a csillagok

A csillagjegyek alapján Tóth Gabi egy igazi Kos, aki szenvedélyes, lelkes, bátor és öntudatos. Krausz Gábor pedig egy Nyilas, aki optimista, szabadságszerető, kalandvágyó és őszinte. A Kos és a Nyilas egy nagyon harmonikus párost alkotnak, hiszen mindketten tüzes jegyek, akik szeretik az életet, a mozgást, a változatosságot és az izgalmakat. A Kos megadja a Nyilasnak azt a teret és bizalmat, amire szüksége van, a Nyilas pedig elvarázsolja a Kost a humorával, bölcsességével és nyitottságával. A Kos és a Nyilas között nagyon erős a fizikai vonzalom is, ami tovább fűszerezi a kapcsolatukat.