feherannaM




A Szomszédok egykori sztárja nem tudta megmenteni a házasságát.

– Anna 53 éves volt, amikor megszületett a kisfiuk, Barnabás. Embert próbáló volt az a küzdelem, ahogy megharcoltak a babáért. Ez óriási boldogság, de úgy látszik, mégis maradtak soha be nem gyógyuló sebek is bennük.





Szerették volna együtt felnevelni a kisfiút, megmenteni a házasságukat, ezért szakember segítségét kérték, de ez sem vezetett eredményre. Végül belátták, hogy jobb, ha külön folytatják – mondta a Bors riportjában a pár egyik ismerőse, és az is kiderült, hogy Fehér Anna (57) több mint egy éve nem él egy háztartásban a férjével.


BEST magazinnak árult el néhány dolgot kisfiáról Fehér Anna. A Szomszédok egykori főszereplője, Taki bácsiék unokáját, Almát alakította. A színésznő 53 éves korában adott életet Barnabásnak, aki most már 8 és fél éves. A magazinnal elmondta, hogy most az uszoda a kedvenc helye Magyarországon, ahova a kisfiával jár.


A 61 éves Anna elmesélte, hogy a főzés tudományának alapjai anyukájától tanulta, de komolyan, rendszeresen azóta főz, mióta ő maga is édesanya lett.




Forrás: Best