molnar aniko tv2




Hajlandó lenne részletekben kifizetni egy madarasi állatmenhely tartozását Molnár Anikó – írja a Blikk Rúzs.





A madarasi Hajni Mini Menedéke Állatvédelmi Alapítvány bejegyzését, melyben segítséget kérnek az emberektől, pár nappal ezelőtt Zalatnay Sarolta osztotta meg.

A menhelynek alig két napja maradt arra, hogy kifizesse a majdnem 800 ezer forintra rúgó állatorvosi számlákat. Ha ugyanis ez nem sikerül, 185 kutya és 15 macska sorsa válik bizonytalanná, mivel be kell zárni a helyet, ahol egyébéként napokon belül elfogynak az állattápok is.

Molnár Anikó a hazai celebvilág egyik legnagyobb állatvédője, így nem csoda, hogy amikor meglátta a bejegyzést, egyből úgy érezte, hogy segítenie kell.




Erről a pici, eldugott menhelyről már tavaly is hallottam. Akkor pokrócokat és törölközőket gyűjtöttünk nekik, mert télen erre volt szükségük. Számomra igazi vörös posztó, ha éhező, vagy fagyoskodó állatokról hallok. Ilyenkor egyszerűen muszáj segítenem. Eddig szó szerint a saját számtól vontam meg a falatot, ha kínlódó állatokról volt szó. Nem egyszer szinte az utolsó pénzemet is odaadtam, csak hogy segíthessek. Most, hogy hosszabb lett a takaró, többet tehetek és teszek is. Megvannak az általam jól ismert menhelyek, amikkel eddig is kapcsolatban voltam és rendszeresen támogatom is őket. Most a Mini Menedék esetében felvettem a kapcsolatot a menhely vezetőivel és felajánlottam, hogy a tartozás egy részét kifizetem. Illetve azt is felvetettem, hogy ha az állatorvosnak az megfelelő, havi részletekben összeszedem számára a teljes összeget. Egyelőre sajnos még nem kaptam választ, de ha bármelyik opció működhet, én itt vagyok.” – mesélte a Ripostnak modell, aki erőn felül segít a bajbajutott állatokon.