oszvald marika1




Oszvald Marika lánya 43 évesen adott életet kisfiának. Kriszti 12. lombikbeültetése lett sikeres.





2022. május 5-én Oszvald Marika és lánya életében megtörtént a csoda, amire régóta vágytak: Krisztina 12. lombikbeültetése sikeres lett, 43 évesen életet adott kisfiának. 

 Repül az idő, Vince már egyéves. Utoljára tavaly decemberben láthattuk nagymamája karjaiban, hét hónap elteltével készült róla friss címlapfotó: hihetetlen, milyen sokat nőtt.

Oszvald Marika unokájával a címlapon

Ha nagymamája nem mondaná el róla, igazi kis huncut gyerkőc, ezt akkor is le tudnánk olvasni az arcáról. Imádjuk a csibészes mosolyát a medencés képen, a kék szemében pedig el lehet veszni.




- Vince csodálatos kisbaba. Nagyon huncut, életrevaló, hihetetlen kis fickó, de tény, hogy a lányomnak, Krisztinek keményen meg kellett küzdenie érte - kezdte a színésznő a Story magazinnak.

Azt is elmesélte, élete legcsodálatosabb élménye volt, amikor szemtanúja lehetett annak, ahogy unokája a világra jött. Vince születése után volt egy kis pánik, inkubátorba került, mert újszülöttkori sárgaság lépett fel nála.

- De hál’ istennek, aztán minden rendbe jött. Szerelmes vagyok Vincébe, függője vagyok. Szó szerint elvonási tüneteim vannak, ha egy napig nem láthatom.

Oszvald Marika nem hétvégi nagyszülő, aktívan részt vesz a kisfiú életében. Már az is nagy boldogság a számára, ha csak egy órácskára Vincével lehet.