m aniko




Nem köntörfalazott.





Molnár Anikó legutóbb arról mesélt, hogy amióta regisztrált az OnlyFansre, házassági ajánlatokkal bombázzák a férfiak, akikről egyúttal meg kellett állapítania, hogy nem igazán tudnak bókolni. Az egykori ValóVilág–szereplő ezúttal a Story magazinnak adott interjút, amelyben elárulta, nagyjából mennyit keres havonta az erotikus képeivel. Elmondása szerint, bár sokan azt gondolják, hogy könnyű munkát végez, de ez egyáltalán nem felel meg a valóságnak, ugyanis két informatikus és egy fotós barátjával megfeszítve dolgoznak azon, hogy naponta frissüljön a profilja. Egy heti anyagot nagyjából egy nap alatt állítanak elő, ha folyamatosan dolgoznak.

Nem számíthatok senkire. Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban

– fejtette ki.




Molnár Anikó azt is elmagyarázta, hogy a mostanra ezer feliratkozóval rendelkező platformján vannak külön fizetős tartalmak is, attól függően, hogy milyen merész az adott bejegyzés.

Ezek általában 5 és 10 dollár, tehát körülbelül 1700-3400 forint körül mozognak. Van, hogy akár havi ötmillió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég.

Bár negatív véleményekből is jócskán kijut a celebnek, úgy érzi, neki nincs senki előtt szégyellni- vagy elszámolnivalója, hiszen ő legalább őszinte más hírességekkel ellentétben, akik „eljátsszák a szentet”.

(via RTL)