bmonika




 





Azt írja, a smink varázslatra képes.

Sminkelés előtt, vizes frizurával, majd készülődés után is megörökítette magát Balsai Mónika. A Jászai Mari-díjas színésznő a felvételeket az Instagram-oldalán tette közzé, követői pedig nem győzték dicsérni őt.

Előtte, utána. Színházi varázslat




– jegyezte meg a lapozható posztban a Mellékhatás és a Válótársak című sorozatok sztárja, egy hashtaggel kiemelve, hogy kicsit fáradt.

 

Balsai Mónika korábban azt nyilatkozta: egyáltalán nem tartja magát szépnek. Külseje miatt bántották is rengeteget a pályafutása során, ám mindezek ellenére tudja, mi tesz jót a megjelenésének.

Egyáltalán nem tartom magam szépnek, persze, ezt sulykolták belém a felvételik során. Ugyanis nem vettek fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Nagyon sokszor megkaptam indoklásként, hogy »nem vagyok semmilyen«, vagy »se nem csúnya, se nem szép«, különben »sincsenek rajtam erős személyiségjegyek, engem nem lehet észrevenni«... Persze, egyáltalán nem bánom, ha nem ismernek fel az utcán, mert magánemberként nem szeretek kitűnni. Nem gondolom, hogy különleges vagy szép lennék, vannak nálam sokkal szebb nők is, ugyanakkor hiszek abban, hogy ahogy érzem magam, amit gondolok magamról, az befolyásolja a kisugárzásomat, azaz meglátszik rajtam. Ki kéne harcolnom, hogy több időm maradjon az alvásra, mert ha pihentebb vagyok, smink nélkül is jobban nézek ki

– mondta korábban a Story magazinnak.