opitzb

Megtört, egyben dühös hangvételű videót töltött fel az internetre Opitz Barbara apukája, aki nagyon aggódik a lánya biztonságáért. A csalódott apa nem érti, hogy a kislánya hogyan jöhetett össze újra egy olyan emberrel, aki – elmondása szerint – fojtogatta, bántalmazta, illetve több millió forintos károkat okozott neki. Most ismét óriási balhé tört ki a családban: Opitz Barbi apja elképesztő vádakkal illette lánya barátját.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Opitz Barbi a napokban rántotta le a leplet arról, hogy ismét esélyt adott párjának az egykori nézeteltéréseik után. Az énekesnő és kedvese körüli tavalyi történéseknek nagy visszhangja volt, ugyanis Barbi családja azt hitte, a fiú elrabolta a lányt. Végül tiszta vizet öntöttek a pohárba, miszerint csak vitatkoztak, másnap pedig együtt utaztak volna vidékre, de a lány elfelejtette lekapcsolni a fűtést az otthonában, ezért visszament, majd ott elaludt pár órára. Mivel nem lehetett elérni, szerinte ezért hihették azt családtagjai, hogy elrabolta őt a fiúja, akit egyébként Barbi szerettei életveszélyesnek tartanak.




A gyönyörű énekesnő családja azonban nem hiszi, hogy Opitz Barbi régi-új párja valóban olyan jó ember, mint amilyennek az énekesnő beállítja őt. Utóbbi édesapja megtörten, csalódottan, egyben dühösen vett fel egy videót, amelyben számon kérte a lányát azért, amit most tesz. Nemrég ugyanis kiderült: Barbi és a férfi kibékültek, s az énekesnő szerint félreértés történt.





„Kislányom, amit ma láttam újságcikket, amit elmondtál erről a mocsokról, ez igaz?” – kérdezte a könnyeivel küzdve a lányát az apa a TikTokra feltöltött videójában.

– Nem te mondtad el, hogy hogyan fojtogatott? Nem te mondtad, hogy miket csinált? Meg több millió forintos károkat okozott az a....” – mondta a videón az apa, aki a folytatásban nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illette a lánya barátját.

Azért kell egész életemben szenvedjek, hogy attól félek, egy nap majd megöl az a rohadék?




– kérdezgette lesújtva, szavait a lányának címezve.

Opitz Barbi apja a videón ezek után még elképesztőbb állításokat fogalmazott meg: a lánya szerelmét sátánistának nevezte, válogatott vádakkal illette, például, hogy elverte Opitz Barbit úgy „hogy abban hiba nem volt”. Ezenm túlmenően egy értékes telefon tönkretételével is megvádolja a fiatalembert. Hogy pontosal legyünk, az apa azokat a dolgokat sorolja fel, amiket – állítása szerint – a lánya, Barbi mondott a párjáról.

Ez sem igaz?

– tette fel a költői kérdést az apa, majd további lopások, rongálások ügyét hozza fel, amelyek állítólag a családban történtek, s melyekért Albertet tette felelőssé a család. Aztán még durvább rész következik:

– Miket csinált még ez a sz*rházi? Elrabolt, amikor ott voltam Pesten. Elrabolt két haverjával. Ha tudom, hogy te lemész és nem jössz fel... Ha én lemegyek akkor, tudod, mit csinálok azzal a három szar alakkal? Szarnak vágom őket, kinyírtam volna mind a hármat” – mondta a videóban a könnyeivel küzdve.

De így is ki fogom a Serleg Albertet...

– tette hozzá, nyilvánosan gyilkossággal fenyegetve meg a lánya pasiját, majd a következő másodpercekben ismét sátánistának nevezte az illetőt.

Hiszel istenben, gyermekem? Térjél már vissza ide, vagy megrontottak, vagy bedrogoztak, vagy mit csináltak veled?

– kérdezte összetörten.

– Na, ezt befejezed. Holnap majd én elmondom az újságnak az igazat. És az megjelenik, jobb ha tudod. Ennyi – zárta mondandóját Opitz Barbi apukája.