alekosz11




Az egykori valóságshow-szereplő nem ismer kegyelmet, durván kiosztotta a legmegosztóbb hazai hírességeket. 





Az adás, melyben Nagy Alekosz Hajdú Péternek többek között arról is beszél, mi a nőideálja. Az egykori valóságshow-hős, aki mindig is ismert volt sajátos stílusú véleményformálásáról és szándékos provokálásáról, éppen az általa vonzónak talált női tulajdonságok kapcsán fejtette ki, mit gondol Szabó Zsófiról és Tóth Andiról.  

ValóVilág negyedik szériájának győztese a műsorvezetőnőben és az énekesnőben is talált némi kivetnivalót; egyiküket sem tudná elképzelni maga mellett párjaként. 

 Önmagában nekem Tóth Andi nem tetszik, sőt tovább megyek, szerintem Tóth Andi egy férfias nő, a stílusával, azzal, hogy harsány, hangos, erőszakos, ahogy tolja előtérbe magát. Ezek csupa-csupa férfias tulajdonságok, és nem vonzó, ha egy nő ilyen, nem bájos. […] Szabó Zsófi arrogáns, annyira neveletlen, stílustalan, őt ez nem teszi vonzóvá. Egy színésznőről beszélünk, akinek a kreativitás, a sziporkázás, a női báj lenne a feladata, ezek pont nincsenek benne. Nem tartom jó színésznőnek és műsorvezetőnek

– fejtette ki véleményét a görög származású híresség, akinek szavait a Blikk idézte.




Alekosznak Majkához is volt néhány keresetlen mondata. Mint kiderült, szaktekintélynek tartja magát a zene területén is.

Majka megtölti a stadionokat, de mégse jó. Szalonképtelen, vulgáris, morálzüllesztő, trágár előadónak tartom, trágár a televízióban, trágár a rádióban, illetve ott nem, mert oda hála istennek nem engedik, de trágár a Facebookon…

– minősítette a rapper-műsorvezetőt az egykori valóságshow-szereplő, aki Hajdú Pétert is hibásnak tartja, amiért ezeknek az előadóknak lehetőséget adott a szereplésre.

Frizbi Hajdú Péterrel legújabb adása pénteken 19 órától tekinthető meg a YouTube