molnar aniko tv2
„Na, pont ezért sz*rok mindenki véleményére, fröcsögésére” – írta Molnár Anikó a közösségi oldalán. Az egykori Nagy Ő többször is felszólalt már a kommentszekció gyűlölete és rosszindulata ellen, de Vágó István halála és az egyes posztok alatt látható ócsárló kommentek kiborították a hírességet – írta meg a Blikk.

Vágó István halálhíre az egész országot megrázta, számos sztár osztotta meg gondolatait és képeit az egykori kvízmesterről. Osváth Zsolt “kedvenc bácsikájaként” jellemezte Vágó Istvánt, Puzsér Róbert pedig a televíziós szakember sikereiről beszélt. Gyurcsány Ferenc szívszorító videóval gyászolta a neves műsorvezetőt, Gálvölgyi János pedig meghatóan búcsúzott. Csak néhány név azok közül, akik megemlékeztek a szombaton 74 éves korában elhunyt Vágó Istvánról.

 Van azonban egy másik oldal is…

Az egykori kvízprofesszor halálhírének bejelentését követően a közösségi médiában ismert közéleti személyiségek és névtelen személyek egyaránt gyalázatos kommenteket írtak. Ezeket kommentálta Anikó keményen és határozottan.

„Nesze neked, MAGYAROK! Szégyen és gyalázat, fertő, álszent, gusztustalan népség, tisztelet a (remélhetőleg nagyobb számú) kivételnek. Komolyan kérdezem, mire jó ez?!”

Okádni a mocskot, a gennyes köpetet?! Miért és kinek jó ez?! Most boldogok, mert megmondták?! Mert megmondhatták mindenki előtt?! Valóban nagy bátorságra vall egy halott felett ordítani…

– írta az oldalán, majd hozzátette:

 „Na, pont ezért sz*rok mindenki véleményére, fröcsögésére! Mert az, aki a holtat nem tiszteli, az élőt csupasz kézzel kibelezi… Ez meg már az a szint, ahova csak a hasonszőrűek tudnak lesüllyedni… Sajnálom… Isten Önnel, Vágó Úr!”