britney
Úgy tűnik, Britney Spears élete nem akar egyenesbe jönni. Mindössze 10 hónappal ezelőtt ment feleségül Sam Asghari színészhez.
 

Britney Spearst március végén a jegygyűrűje nélkül látták, miközben arról szólnak a pletykák, hogy férjével, Sam Asgharival házassági problémáik vannak. A 41 éves popsztár kócosan mászott ki egy SUV hátsó üléséről, és felszállt egy magánrepülőre. A fotókat itt lehet megnézni.




Jelenleg Hawaiin nyaral régi menedzserével, Cade Hudsonnal, amit az elmúlt napokban az Instagram posztjain is látni lehetett.





Britney és Sam (28) tavaly júniusban házasodtak össze öt évnyi randevúzás és kevesebb mint egy év jegyben járás után.

A pár válságáról az utóbbi időben kezdtek pletykák terjedni, a hónap elején például Britney egy bejegyzésében az esküvője előtti szép időkre emlékezett.

 

 




A szöveget nem hagyták figyelmen kívül a rajongók, akik így kommentálták: „Tehát most nem vagy boldog?”

Sam és Britney házasságkötésén 2022. júniusában számos sztár vett részt, ott volt Paris Hilton, Madonna, Selena Gomez és Drew Barrymore is.

Britney családja – köztük szülei nem kapott meghívót.

Az esküvőre 15 évvel azután került sor, hogy 2007-ben meghiúsult második házassága a korábbi háttértáncosával, Kevin Federline-nal, akitől két fia született, Jayden (16) és Sean Preston (17), bár Britney-nek az utóbbi években feszült kapcsolata volt két gyermekével.

Jelenlegi férje éppen a múlt héten nyilatkozott nagyon szépen Britney-ről, amikor annak színészi képességeiről volt szó, és elítélte a most megszűnt gyámsági védelmét, írta a Daily Mail.

Megkérdezték, hogy szeretne-e a feleségével együtt szerepelni egy hamarosan forgó vígjátékban. „Remélem, nagyon remélem, hogy sikerül, mert nagyon jó színésznőnek tartom” – felelte Sam. Arra is utalt, hogy épp magának és Britney-nek ír egy tökéletes forgatókönyvet.

A színészt ezután megkérdezték Britney 13 éves gyámsági védelméről.

„A gyámság alá helyezés totális baromság volt – fakadt ki. –. Ennek soha nem lett volna szabad megtörténnie. Illegálisnak kellene lennie bárkit gyámság alá helyezni, és ez volt a legrosszabb dolog, ami valaha történt ebben az országban. Ez a szabadság országa. És ennek soha nem lett volna szabad megtörténnie, különösen vele.”

A rajongók az elmúlt hónapokban hangot adtak aggodalmuknak Britney mentális egészségével kapcsolatban, miután állítólag nyilvánosan kiborult egy népszerű Woodland Hills-i étteremben.

A TMZ azt állította, hogy Britney - aki bipoláris zavarban szenved - azután gurult be, hogy látta, amint a többi vendég mobiltelefonon fotókat és videókat készít róla. Mondjuk ettől az emberek jó része kikészülne. Azok is, akik most szidják az énekest. Sam állítólag kiviharzott az étteremből, Britney meg üvöltözni kezdett az emberekkel, aztán arcát egy étlap mögé rejtette.

Nem sokkal ezután újra elérkezettnek látta az időt a családja, hogy a gyámság alá vételt elővegye, hivatalosan azzal indokolva, hogy fennáll az énekesnő halálának lehetősége a mentális zavar miatt.

Britney erre így reagált: „Ezen a héten a hírekben az állt, hogy majdnem meghaltam, és van egy menedzserem és orvosaim!!! Nincs menedzserem és nem is lesz soha az életben!!! Nincsenek orvosaim!!! Depresszióra szedem a Prozacot és ennyi!!! Rendkívül unalmas ember vagyok!!!”