sebestyenu

Sebestyén Balázs kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy a mai világban mit is jelent celebnek lenni.

Mint mondta, nem csodálja, hogy a fiatalok nagy része influenszernek akar állni, hiszen sokan úgy keresnek milliókat, hogy igazából saját magukból élnek.




Sebestyén Balázs egyre többször szólal fel megosztó témákban a nyilvánosság előtt. Legutóbb a transzfóbiáról és a kriptobizniszről fejtette ki bővebben a véleményét, ezúttal pedig a rádióban elemezte ki a műsorvezető társaival az Ázsia Expressz negyedik szériájának szereplőit.


Balázsék végül arra jutottak, hogy szerintük Nagy Alekosz szerepeltetése azért is lehet érdekes a nézőknek, mert mostanában folyton ugyanazok a celebek tűnnek fel mindenhol, viszont a valóságshow-sztár még nem vállalt ehhez hasonló műsort, így amolyan “friss húsnak” számít.





“Gondold el, celeb vagy, én nem hívom őket megélhetési celebnek, nem kell különösen nagy munkát csinálni, ő abból él, hogy celeb. Elmész egy Trollba, kicsit elmész TV2-műsorba, elmész egy Gyertek át!-ba, eljössz hozzánk. Úgy szedsz össze havi 3-4-5 millió forintot, hogy igazából magadból élsz. Oké, hogy ugyanaz az 50-70 arc pörög, hogy ebből milyen klasszul meg lehet élni… ebből milyen hivatás lett! 

Nem nézem le őket, mi is belőlük élünk…. A nézők se unnak rájuk, nem unnak rá a celebekre. Reality, főzős műsor, táncos műsor, éneklős… az van, hogy bődületes mennyiséget szív fel a piac.

Nagyon jól megélsz ebből, érdekes hivatássá vált” ” részletezte a mai sztárvilággal kapcsolatosan Balázs, majd hozzátette, hogy teljesen megérti, mi miatt akar sok fiatal influenszer lenni.

Értem a mai fiatalokat, akik azt tűzik ki célul, hogy ezt akarják csinálni. Hogy a celeb követendő példa lett, jó megélhetési tényező: könnyen keresnek sok pénzt, posztolgatnak, elmennek ide-oda, miért ne akarnék ez lenni? Ez fura módon érték lett. Egy működő modell– fejtették ki a mai adásban.