nagyszulok 2024 10 05 150121 710x400

 

Judit és Géza boldogan várták, hogy nagyszülők legyenek, és alig várták, hogy elkényeztethessék unokájukat, Annát.

Amikor Anna az érettségi felé közeledett, egy váratlan helyzet elé állította a nagyszüleit. Anna édesanyja, Zsuzsa, amikor megházasodott, Judit és Géza azt hitték, hogy végre megkezdhetik a boldog nagyszülői szerepüket.

Évekkel később, amikor Anna megszületett, Judit és Géza mindent megtettek, hogy kényeztessék őt, és teljes szívükből szerették az unokájukat. Ahogy Anna azonban tinédzserré vált, a viselkedése egyre furcsább lett.

Egy vasárnap meglátogatta a nagyszüleit, és elmondta, hogy pénzre van szüksége a barátja, Tamás startupjához, aki megújuló energiaforrásokkal foglalkozik. Anna azt kérte a nagyszüleitől, hogy adják el a házukat, és fektessék be a pénzt Tamás vállalkozásába.

Judit és Géza megdöbbentek Anna kérésén. Géza elmagyarázta, hogy az otthonuk tele van emlékekkel, és nem lehet csak úgy eladni egy üzlet kedvéért. Anna nagyon kiborult és kiabált velük és azt mondta, hogy a nagyszüleinek támogatniuk kellene őt, nem szeretik az unokájukat.

A találkozás után Judit és Géza kétségbeestek nem akarták elveszíteni Annát. Úgy döntöttek, hogy kitalálnak egy tervet, amellyel próbára teszik Tamást, akiről gyanítani kezdték, hogy valamiféle csaló lehet. Készíttettek egy hamis ügyvédi levelet amiben értesítették Tamást, hogy jelentős vagyont örökölt egy külföldi rokona után, ezt aztán elküldték Tamásnak.

Néhány nap múlva Anna újra meglátogatta őket, de ezúttal sírva. Kiderült, hogy Tamás elhagyta őt, mert azt hitte, hogy komoly vagyont örökölt. A csalódás ráébresztette Annát arra, hogy több időt kellene töltenie a nagyszüleivel akik tényleg szeretik és jót akarnak neki, és végül sikerült túllépnie Tamáson akiről kiderült hogy csak pénzt akart.

Ez a tapasztalat segített Annának felnőni, és rájönni, hogy a nagyszülei azok akik mindig csak a legjobbat akarták számára. Anna végül belátta, hogy a család a legfontosabb.

Forrás