hazaspar 48f4 86f0 66d31f7302ac

Emma és Justin Cotillard azonnal egymásba szerettek, amikor először találkoztak. Amikor kimondták az igent, életük legboldogabb pillanata volt. Rövid idő múlva Emma felfedezte, hogy terhes, és élete teljesnek tűnt.

Sajnos a dolgok megváltoztak, amikor hét hónapos terhes volt. Justin elkezdett nagyon agresszívvá válni, és kiabálni kezdett vele. Egy reggel azt mondta Emmának, hogy hagyja el a házat, és Emma teljesen sokkolva volt, mert Justin volt a legjobb ember, akit valaha találkozott, és ez a viselkedés nem volt jellemző rá, sőt, figyelmeztető jel volt.

„Elfelejtette, hogy az első gyermekünket várom. Teljesen idegennek tekintett engem,” emlékszik vissza Emma. Így hát nászút helyett kórházba mentek. Az orvosok sorozatos vizsgálatokat végeztek, és egy sokkoló hírt közöltek. Justin agydaganatot kapott. Ez volt az agresszív viselkedésének az oka.

Sajnos körülbelül 2 év élet maradt neki, de a rák gyorsabban terjedt, mint várták, és Emma imádkozott Istenhez, hogy legalább megismerhesse a lányát. A baba születése után nem sokkal Justin állapota romlott. „A férjemet az orvosok két héttel a halála előtt hazaengedték.”

 
 

A diagnózistól a haláláig az orvosok mindent megtettek Justin életének megmentéséért. De a rák nagyon agresszív volt és a tünetek súlyosak. Bár mindenki azt mondta, hogy már nem lehet mit tenni, Emma úgy véli, hogy a dolgok másképp alakultak volna, ha korábban észlelték volna a tüneteket. Az egyik ilyen, amire sem ő, sem az elhunyt Justin nem figyelt igazán, az volt az arca.

 

Az egyik esküvői fényképen Emma észrevett valami furcsát. „Világosan látszik, hogy az arca jobb oldala egy kicsit lejjebb van.” Megosztotta a fényképet Justin történetével együtt, hogy felhívja a figyelmet és inspirálja az embereket, hogy azonnal keressenek orvosi segítséget, ha gyanítják, hogy valami nincs rendben az egészségükkel.

Mert bárhogy is tűnhetnek jelentéktelennek egyes tünetek, időben történő felismerésük életet menthet.

Ha szeretnéd segíteni Emmát a hírek terjesztésében, oszd meg ezt a cikket családoddal és barátaiddal a Facebookon.

forrás