csirkepaparikas44624491 n

Az alábbi bejegyzést az interneten találtuk, és a tartalmát most megosztjuk Veletek, mert fontosnak tartjuk, hogy az ilyen vélemények is eljussanak a nagyközönséghez.

A bejegyzés írója (nevezzük a cikk kedvéért Jánosnak) elmeséli, hogy éppen a „Magyar Tengeren” nyaralnak, Tihany mellett egy kis kempingben.

Egy nap úgy döntöttek, hogy kivételesen étteremben fognak enni, ami náluk igen ritka, mert szinte mindig maguk főznek, mert a rendszeres étterembe járást nem engedhetik meg maguknak.

Gondolták, bemennek egy hangulatos vendéglőbe, és „lesz ami lesz”, megebédelnek.

A pincéren látszott, hogy nagyon kimerült a melegben, de rendkívül szívélyesen viselkedett, melegen ajánlotta a specialitásukat, a csirke paprikást nokedlivel. Ráadásul a vendéglő tulajdonosa annyira magabiztos volt e tekintetben, hogy a pincér elmondta, hogy ha nem ízlik a paprikás, akkor nem kell kifizetni.

(a kép illusztráció)

Végül az egész család azt rendelt!

János lelkendezve írja, hogy ilyen finom csirkepaprikást régen ettek, elismerését fejezve ki a szakácsnak, aki apait-anyait beleadott az ételbe, amely rendkívül ízletes és zamatos volt.

Köszönjük szépen Jánosnak a beszámolót, és reméljük sokan leírják pozitív tapasztalataikat is, nem csak a rosszakat!

Fontosnak tartod, hogy a pozitív élmények is elterjedjenek? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!