500eveskutat35345s 4 870x400

 

A férfi a házában ahol feleségével hosszú éve boldogan éltek, egy lyukat fedezett fel, miközben felújította a házát.
Amikor a férfi elkezdett ásni, furcsa, 500 éves tárgyak kerültek elő. Colin Stier, 70 éves plymouthi lakos, sosem gondolta volna, hogy az ő házában ilyen mély kút lehet.

A jelentések szerint a házat körülbelül 1895 körül építették. Colin 1988-ban költözött a házba.Colin azt mondta, hogy 10 évvel ezelőtt, amikor felújította a házat, a padló az ablak közelében beszakadt.

Úgy tűnt, mintha valakit itt temettek volna el, vagy a föld süllyedése lehetett.Elhatározta, hogy itt ásni fog, hogy eloszlassa a kételyeket.

Az ásatás során kardok, érmék és régi gyűrűk kerültek elő a kútból.Azt mondta, hogy a kútból előkerült tárgyak arra utalnak, hogy körülbelül 500 éves lehet.

A jelentés szerint a kút mélysége körülbelül 17 láb, szélessége pedig körülbelül négy vagy öt láb.Azt mondta, hogy amikor a kutat körülbelül öt láb mélységig ásták, találtak egy régi kardot.

 

Ezen kívül találtak egy 1725-ös érmét is. Továbbá egy gyűrűt is kiemeltek a kútból.

Amikor a kutat 17 láb mélységig ásták, víz kezdett felszínre törni, ami miatt nem folytatták az ásást, nehogy ellepje a helyet a sár. A víz a továbbiakban nagyon megnehezítette az ásást.

Forrás