csunyabarat 4546




Brandon és Clara Belle már évek óta egy párt alkotnak és ha megnézzük őket, akkor azt mondhatjuk, az ellentétek vonzzák egymást. Clara Belle mindig szépen kifestette magát, csinos volt a frizurája és nőies ruhákat viselt, Brandon azonban sokkal kevésbé megnyerő külsővel dicsekedhetett. Ha elment otthonról, szinte mindig egy pólót és egy farmert viselt, haja és szakálla ápolatlan volt.





Ha a külsőt nézzük sokan azt gondolhatják, hogy talán Brandon nem olyan magabiztos mint barátnője. A filmben azonban meglátjuk, hogy Brandon egyáltalán nem félénk és nem is szerény. A magabiztos kifejezés pedig nagyon jól illik rá.

Brandon egy tv program-ban szeretett volna részt venni és jelentkezett is, sőt még a barátnőjét is elhívta valamilyen ürüggyel. Ebben a tv műsorban Gretta Monahan, egy stílus szakértő alakítja át különböző jelentkezők külsejét.

-Csak szeretnénk figyelmeztetni, hogy le fog esni az állad, ha meglátod a fiút – mondta Gretta a műsorban Belle-nek. Annyira át fogom őt változtatni, hogy szóhoz sem jutsz majd.




Mikor Brandon ismét megjelenik a színpadon, Belle valóban szinte meg sem tud szólalni a meglepetéstől. Brandon is elámul, szinte el sem hiszi mennyire másképp néz ki.

De aztán a műsorvezető hölgy megkérdezi a férfit:

-Brandon szeretnél még valamit mondani?

És ekkor megtudjuk, hogy Brandon valóban miért is hívta meg barátnőjét ebbe a tv műsorba.

Kérjük nézd meg a filmet és oszd meg barátaiddal a Facebook-on!

Kérjük nézd meg a filmet és oszd meg barátaiddal a Facebook-on!