ferfivalik6x790




Amikor egy ausztrál nő összekötötte az életét férjével, nem sejtette, hogy a férfi másnap a válást fogja javasolni. Két héttel a nagy nap után hivatalosan is elváltak.





Néhány ember számára a házasságkötésről szóló döntés könnyen megszületik, amikor találkoznak valakivel, akiről úgy gondolják, hogy tökéletes élettárs lenne. Összekötik az életüket ezzel
a személlyel, és az életük hátralévő részét együtt töltik.

Néha azonban az élet nem a tervek szerint alakul, és sok házasság néhány évvel vagy hónappal később szétesik. A mai történetben szereplő nő nem számított rá, hogy férje 24 órával azután, hogy összekötötték az életüket, válni akar.

Rachel a történetét a “Hot Nights with Abbie Chatfield” című rádióműsorban mesélte el, amelynek házigazdái Abbie Chatfield és Rohan Edwards. Elárulta, hogy férje miért volt olyan gyors a szakítással.




A TIkTok-ra feltöltött, a legrövidebb kapcsolatokat bemutató műsor során a netezők első kézből ismerhették meg Rachel történetét.

A több mint egyperces “Mi a legrövidebb kapcsolatod?” című klip elején Edwards a Sydneyben élő Rachelt a legrövidebb kapcsolatáról kérdezte, amire ő válaszolt:

“Még 24 órát sem voltam házas, mielőtt a férjem válni akart.”

Edwards ezek után megkérdezte Rachelt, hogy mi ment rosszul aznap. A nő azt válaszolta, hogy az esküvőjük fáradtnak érezte magát, mikor visszatértek a szállodai szobájukba.

Mi történt a szállodai szobában?

Bár Rachel már régóta ismerte a férjét, és közeli kapcsolatban állt vele, a dolgok egy dolog miatt mentek tönkre, amit az újdonsült menyasszony nem volt hajlandó megtenni. Azt mondta:

“Sajnos nem adtam meg neki azt, amit ő akart.. érted mire gondolok”

Rachel elmagyarázta, hogy túl fáradt volt ahhoz, hogy bármit is tegyen, miután élvezte az esküvői ünnepségeket, de a férje le akart feküdni vele. A pár közötti dolgok gyorsan elfajultak, amikor Rachel nem volt hajlandó megtenni, amit a férje akart.

“Szerencsétlen voltam” – emlékezett vissza a nő. Másnap a férje közölte vele, hogy válni akar. Rachel hozzátette, hogy “alig várták”, hogy elhagyják egymást, és azonnal különváltak.

Amikor megtudták, hogy Rachel férje miért nem volt hajlandó vele tölteni élete hátralévő részét, Edwards és Chatfield megdöbbentek. Nem tudták elhinni, hogy valaki képes elhagyni a feleségét néhány órával az esküvőjük után csak azért, mert nem volt kedve intim viszonyba kerülni vele.

“Undorító egy ember!” – mondta Chatfield megdöbbenve, miután meghallgatta Rachel történetét. Eközben Edwards azt mondta, nem tudja “megérteni”, hogy Rachel férje miért sértődött meg ennyire..

A műsorvezetők hozzátették, hogy rendben van, ha az embereknek nincs kedvük “ahhoz” az esküvő után, hiszen órákat töltenek az esküvőn, szórakoznak és élvezik az egészet. Edwards és Chatfield megerősítette Rachel érzéseit, mondván, hogy a legtöbb ember nem intimkedik a nászéjszakáján.

Rachel válását két héttel azután véglegesítették, hogy férje úgy döntött, elválnak útjaik. Sosem gondolta volna, hogy a dolgok úgy alakulnak, ahogyan alakultak.

 

@thejimmyandnathshow Whats your shortest relationship? #fyp #relationship #dating ♬ original sound - The Jimmy & Nath Show