bevasarlokocsik8x381
Már miért ne lehetne könnyebb az életünk, főleg ha ilyen egyszerűen elérhetjük.

A szupermarketek gurulós bevásárlókocsija nem egy bonyolult szerkezet, mégis van egy része, amelynek a rendeltetése újra és újra visszatérő téma az interneten. Arról a hurokról (vagy hurkokról) van szó, ami a kihajtható babaültető felső részén található.

Ha te sem tudod, mire való, az élet nagy kérdéseit firtató sorozatunknak hála most számodra is eljöhet a megvilágosodás pillanata. Hasznos funkciója van: Oké, a fémhuroktól nem fog gyökeres fordulatot venni az életed, de ha másra nem is, arra mindenképp jó, hogy egy kicsit kényelmesebbé tegye a bevásárlást. A félreértések elkerülése végett először is megmutatjuk, hogy pontosan miről van szó. Erről a kitüremkedő fémhurokról a következőkben tovább olvashatsz.

 

Van már valami tipped? Ha nincs, segítünk egy kicsit. A hurok elsősorban arra jó, hogy levegyen némi terhet a válladról – a szó szoros értelmében is. Ahelyett, hogy a babaültetőbe tennéd a táskád, vagy a válladon egyensúlyoznál vele, a fülénél fogva ráakaszthatod a hurokra, így nem fog akadályozni bevásárlás közben, és a helyet sem foglalja feleslegesen. A hurokra akár a szatyrokat is ráakaszthatod. Főleg, ha a bevásárlókocsi babaültetőjének belső peremén több is van belőlük.
Ez nemcsak a pakolást könnyítheti meg, hanem megkímélhet a kellemetlen balesetektől is. Ha ugyanis a felakasztott szatyrokba teszed a törékenyebb árukat, mint például a tojást vagy a zöldség-gyümölcsöket, elkerülheted annak a lehetőségét, hogy a többi nehezebb termék összenyomja őket. Hát nem nagyszerű?