terhesnokutya




 





A kutyáknak egyedülálló képességük van, amit hetedik érzéknek is nevezhetünk, amely embereknél sajnos már nincsen meg. Képesek érzékelni a veszélyt, és még az időjárás változásokat is képesek előre jelezni. Ezt a különleges érzéket Alhanna is megtapasztalta, aki történetével már az egész internetet megjárta. A történet mintegy öt évvel ezelőtt kezdődött, amikor Alhanna teherbe esett. A terhesség hírének meghallása után Alhanna és férje nagyon boldogok voltak, minden tökéletesen alakult a terhességgel kapcsolatban. 

Azonban nem sokkal később családjuk kutyája különös viselkedést kezdett tanúsítani – a kisállat rendre ugatta Alhanna pocakját, mintha valamit közölni próbálna velük. Ezt akár arra is vélhették volna, hogy a kutyus féltékeny a születendő babára…

De ez a magyarázat hamar elvészült, amikor a család észrevette, hogy valami nincs rendben. Alhanna férje gyanakodni kezdett, és elvitte feleségét a kórházba kivizsgálásra. Az orvosok azonban semmi rendellenességet nem találtak.




Megkönnyebbültek, de a kutya viselkedése egyre furcsább lett. Alhanna pocakját szinte folyamatosan ugatta. Alhanna ekkor megosztotta a történetét barátaival, és segítséget kért tőlük. Végül úgy döntöttek, hogy a kutya valószínűleg valamit érez, és Alhanna újabb kivizsgálásra szorul. Az orvosok a második vizsgálaton felfedezték, hogy Alhanna veséi súlyosan megfertőződtek egy ritka betegséggel. Bár nem voltak számottevő tünetei, az állapota életveszélyes volt!

Az orvosi szakembereknek köszönhetően Alhanna gyógyult meg, és ezzel megállapítható, hogy a kutya

tulajdonképpen megmentette életét, valamint születendő gyermekének életét is!  Ma már a család boldogan él, a baba megérkezett, és a hőskutya nagyon szereti a kis babát. Együtt alkotnak egy boldog családot, és a kutya csodálatos példája annak, milyen hihetetlen érzékeik vannak ezeknek az állatoknak.