fold

Floridai rendőrök járőrözés közben arra lettek figyelmesek, hogy kutya vonítás szűrődik ki valahonnan, anélkül, hogy bárhol a környéken négylábút láttak volna. Eldöntötték, hogy a végére járnak a dolognak. Ekkor vették csak észre, hogy a kétségbeesett hang egy földkupac alól jön.

Tudták, hogy azonnal cselekedniük kell és elkezdtek ásni. Egy kicsi kölyökkutyát szedtek ki a föld alól. A kiskutya élve volt a föld alá temetve. Habár alig tudott oxigénhez jutni, mégis életben maradt.

Tucker szerencsés megmenekülése

A kicsi jószággal egyből az állatorvoshoz rohantak, ahol kiderült, hogy csupán egy hetes még, de nagyon szépen átvészelte ezt a szörnyű esetet. Amikor végre enni kapott, kifejezetten elégedett volt.

Elnevezték Tucker-nek és azonnal nagy népszerűségre tett szert a rendőrségen. Sőt mi több, annak ellenére, hogy élete ilyen szörnyű kezdettel indult, nem sokkal később már gondos, jó kezekbe került. Az egyik állatorvos annyira beleszeretett a csöppségbe, hogy eldöntötte, örökbe fogadja, és olyan otthont nyújt neki, amit megérdemel.

Szinte hihetetlen, hogy egyes emberek mennyire kegyetlenül tudnak bánni a védtelen állatokkal. Teljesen érthető, ha valaki nem akar háziállatot, de ha már van egy, azt nem szabadna bántania, csak azért mert ráun.

Ha nincs más megoldás, akkor tovább kell adni rajta és eljuttatni egy olyan helyre, ahol megkapja a neki kijáró szeretetet, de legrosszabb esetben legalább egy menhely gondjára bízni.

Valami nagyon nincs rendben azokkal az emberekkel, akik úgy vélik, hogy az állatokkal lehet úgy bánni, akár a szeméttel.

kutyi