poppy6




A televíziózás történetének egyik legkedveltebb brit vígjátéksorozata, a Csengetett, Mylord? az évek során olyan szereplőket hozott elénk, akik örökre beírták magukat a közönség szívébe. Az egyik ilyen ikonikus alakítás Susie Brann-tól származik, aki a gyönyörű és elkényeztetett Poppy karakterét alakította. A sorozat 1980-as években történt eseményeinek színpompás központi alakja napjainkban is számos rajongót bűvöl el, miközben maga az színésznő is remekül tartja magát, noha immár 64 éves műlt.





Az évek múlásával sok szereplő új irányt vett életében, ám Susie Brann mindvégig közel maradt a színészethez és a művészethez. A Csengetett, Mylord? sikere után további televíziós és színházi szerepekben tűnt fel, mindig hű maradva a szakma iránti elkötelezettségéhez. A közönség pedig örömmel fogadta minden újabb megjelenését. A 64 éves színésznő 2019 és 2020 között a Moominvalley című mesesorozat egyik karakterének kölcsönözte a hangját.

Az idő múlásával Susie Brann egy olyan példaképpé vált, akinek karrierje és megjelenése is bizonyíték arra, hogy az önmagába vetett hit és a szenvedély a művészet iránt megtartja az ember fiatalságát és vonzerejét. A Csengetett, Mylord? öröksége továbbra is él a rajongók szívén belül, és Susie Brann továbbra is az ikonikus Poppyval azonosítja magát, miközben a színészettől való sosem lankadó szeretet és elkötelezettség továbbra is sugárzik belőle.

poppy61