suzy23450x381




A kedvelt mulatós énekesnő, aki évtizeden át osztotta meg a színpadot ex-férjével, és duójuk különlegességét országszerte elismerték, vasárnap este egy váratlan fordulattal lepte meg rajongóit a Muzsika Tv "Házibuli Attilával" című műsorában. Ez alkalommal nem egyedül állt a reflektorfényben, hanem Tilinger Attila, a show házigazdája csatlakozott hozzá.





Suzy az előadás után örömmel osztotta meg érzéseit: "Bevallom, már majdnem elfelejtettem, milyen másokkal együtt énekelni a színpadon, Attila szerintem szintén izgult. Az előadás nagyszerűen sikerült, bízom benne, hogy a közönségünk is így fogja érezni. Meg vagyok győződve arról, hogy ez nem egyedi alkalom marad, és a jövőben televízióban és élő koncerteken is együtt fogunk fellépni" – árulta el Suzy, hozzátéve, hogy az együttműködést hosszú távon szándékoznak folytatni.

“Attila 21 éve a legjobb barátom, három éve vele dolgozom a dalaimon. A barátságunkat pecsételte meg ez a dal, amit mindenféle hosszú távra tervezés nélkül csináltunk meg. Nem tudni, hogy lesz-e még közös dalunk, de a pályámon továbbra is szólóban maradok, Attila pedig producerként segíti a munkámat” – mondta a mulatós királynő.