tarskereso
Mit találtam😂😂😂
Jesszus

"Ma reggeli levelezés a társkeresőn:
Írt nekem egy 18 éves, fülbevalós, kb 45 kilós srác. Nem szoktam ilyet mondani, mert én sem vagyok egy matyóhímzés, de csórikámmal nagyon kicseszett az evolúció, ha érted mire gondolok, ráadásul botrányosan primitív volt az adatlapja is.
-Szia bébi! (Ez én lennék kérem.) Megtenél nekem valamitt? (Ó persze! Mit kell csinálnom, milyen pózban és mennyiért?) Odaálnál mesztelenül a tükör elé? (Jóvan, jól kezdődik, nyilván fogom a laptopot, töltőstűl, és odacsoszogok a tükörhöz. Alap.)
-Szia, persze, itt állok a tükör előtt meztelenül. (és épp anyádra gondolok, mert arra, hogy neked sem Révai lexikon volt a jeled oviban...)
-Nagyon jó. Akor most néz méjjen a szemedbe! (nem tudok gyökér, tartanom kell a laptopot meg a lexikont!) És válaszoj a következö kérdésre: Ha bor lennél, milyen lennél? Vörös vagy fehér? (Ez tuti az Irsai Olivér! Végre kifogtam egy borászt, apám rém boldog lesz, amúgy meg NEM PIÁLNI KÉNE HÜLYEGYEREK, HANEM MAGYAR SZAKKÖRRE JÁRNI!!!!)
-Hogy milyen bor lennék?
-Igen. Nézzed meg magadat, a tested, a domborulásaidat (domborulásaidat! Asszem itt beszartam!) és válaszoj. Milyen bor vagy te?
-Hát édes fiam, ahogy a melleimet elnézem, kannás, ahogy meg a profilképedre tekintek és utána a sunámra: SZÁRAZ!😂"