wchasznaalt
A pisilés rendben van, de a nagydologgal azért kell az emeletre menni, hogy a kellemetlen szag ne zavarja az iroda többi dolgozóját.
 
 

A Redditen kötött ki az a cetli, amit egy munkahelyi vécé ajtajára ragasztott ki az irodavezető, írja a Daily Star.




A néhány soros, angol nyelvű üzenetben felhívják a figyelmet arra, hogy a jövőben a mellékhelyiséget csak pisilésre lehet használni. Majd azt kéri, hogy az új szabály betartásával a kollégák tartsák tiszteletben az irodában dolgozó többi embert.

Egyúttal az emeleti és melléképületben található mosdókat ajánlja azoknak, akik nem bírnák ki a munkaidő végéig a nagydologgal. A szokatlan üzenetet pedig egy vidám, kacsintó kakival nyomatékosítják.





A mindig heves redditezők most sem okoztak csalódást, és alaposan eligazították at irodai kakilást megreformáló cetliírót. Akad olyan kommentelő, aki szerint a helyzetre a szellőztetés vagy egy ventilátor megoldást jelenthet. Másvalaki szerint pedig a kollégákra kell bízni, hogy tartsák rendben maguk után az illemhelyet.

A legradikálisabb azonban az a hozzászóló volt, akinek innentől kezdve az lenne a célkitűzése, hogy minden áldott nap különlegesen büdös széklettel örvendeztesse meg a főnökét. Míg másvalaki inkább nem menne el ébredés után otthon a vécére, hanem megvárná ezzel, amíg beér a munkahelyére.