romgybabaferj




Egy nő, aki egy rongybabához ment feleségül, most azt állítja, hogy „fiukat” „elrabolták és „túszként tartják fogva”. A nő most felmondott a munkahelyén, hogy megtalálja a gyermekét.





Egy nő, aki beleszeretett egy házilag készített rongybabába, teljesen összetört, miután azt állítja, hogy „fiukat” elrabolták.

Meirivone Rocha Moraes fülig beleszeretett a Marcelo nevű játék rongybabába, amelyet az édesanyja készített és adott neki, miután arra panaszkodott, hogy egyedülálló és nincs kivel táncolnia.

Alig nyolc hónappal az első találkozás után a pár 2021. december 18-án egy „gyönyörű” esküvői szertartás keretében, 250 ember előtt kötötte össze az életét.




A 37 éves brazil nő most azt állítja, hogy kisbabájukat, Marcelinhót elrabolták, és túszként tartják fogva elrablói, akik 161 fontot követelnek a kiszabadításáért.

Meirivone, aki Diego és Carol édesanyja is, a hét elején kapott egy videót a rongybabáról, amint egy elhagyatott épület sarkában ül.

Az aggódó háromgyermekes anyuka így nyilatkozott: „Ez már túl sok. Meg vagyok rémülve. Egy részem aggódik, hogy felgyújtják”.

„Nem tudok aludni, Marcelo egész éjjel a fia nevét kiabálja. Diego és Carol szomorúak, mert nem értik, hol van a testvérük” – tette hozzá.

Meirivone, aki az egyetlen kereső a háztartásban, otthagyta a munkáját, hogy kétségbeesetten próbálja megtalálni a fiukat. Több tucat barát és családtag segítségét is igénybe vette, akik mind a játékbabát keresik.

„Annyira szeretem őt. Itt maradtam, és azon gondolkodom, hogy vajon megfürdetik-e? Tiszta tejet adnak neki? Vajon jól gondoskodnak róla? Mélyen legbelül az anyai megérzésem azt súgja, hogy jól van. De én csak nem tudom, mi történik” – fogalmazott.

Az aggódó nő egy videót is feltöltött a TikTok-fiókjára, ahol eltűnt plakátokat ragaszt a lámpaoszlopokra és szórólapokat osztogat.

Az emberek elárasztották a kommentszekciót, egy személy azt mondta: „Ez az anya kétségbeesése szívszorító”.

„Ó, Istenem, remélem, megtalálják” – tette hozzá egy másik követő.

Meirivone Rocha Moraes először azzal került címlapra, hogy összeházasodott a Marcelo nevű rongybabával, de nem sokat kellett várni az újabb hírekre, nászútjuk után ugyanis megszületett közös gyerekük, Marcelinho.

A nő nemrég azzal került ismét címlapra, hogy bevallotta, rongybaba férje megcsalta őt. Később kifejtette, hogy a gyerekeik miatt hagyta, hogy a csalfa férj maradjon.

U.I.: Meirivone Rocha Moraes végül TikTok-fiókján jelentette be, hogy megtalálta kisfiát, aki bár sérült, de jól van, túlélte az elrablását. Az anyuka ennek megünneplésére rongybaba férjével elutazott, hogy megünnepeljék kisfia megmenekülését.