vivian polania birono

 

 




Három hónapra felfüggesztettek egy kolumbiai bírónőt, mert kiderült, hogy hiányos öltözetben, az ágyban fekve vett részt egy online tárgyaláson – írja a New York Post a helyi lapok beszámolója alapján.





A 34 éves Vivian Polania egy Zoomon keresztül tartott tárgyaláson vett részt, egy tavaly júniusban, egy katonai konvoj elleni merénylet ügyében. A nő az online tárgyalás első egy órájában kikapcsolta a kameráját.

Amikor azonban megjelent a képen kiderült, hogy az ágyban fekszik hiányos öltözetben, ziláltan, álmos szemekkel, és közben cigarettázik.

Mikor az egyik ügyvéd közölte vele, hogy be van kapcsolva a kamerája, akkor Polania gyorsan kikapcsolta azt.

A videóhívásról készült képernyőképek azóta bejárták a kolumbiai sajtót.

A nő ügyében kedden döntött a fegyelmi bizottság. A testület szerint Polania nem tartotta be a bírókra vonatkozó öltözködési szabályokat, és nem alkalmas feladatai ellátására, mert „nem tisztelte a feleket a tárgyaláson”. A bírónőt ezért három hónap fizetési nélküli szabadságra küldték.




Polania később egy rádiónak nyilatkozva cáfolta, hogy félmeztelenül feküdt volna az ágyban.

A nő azt állította, hogy rendkívül túlterhelt volt mentálisan, a tárgyalás közben pedig szorongásos rohamot kapott, leesett a vérnyomása, ezért kellett lefeküdnie.

Polania szerint ráadásul a cúcutai bíróságon a kollégái „régóta zaklatják”, és fegyelmi eljárással fenyegetik az öltözködése miatt, mert korábban a nagy hőség miatt előfordult, hogy rövidnadrágban és pólóban jelent meg a tárgyalásokon.

Vivian Polania Instagram-oldalát elnézve nem tűnik szégyenlősnek, a profilját talán egy erotikus modell is megirigyelhetné. A bírónő ugyanis rendszeresen oszt meg magáról igen pikáns, fehérneműs képeket, de van olyan fotója is, amin BDSM-szerelésben látható.