tulnagymeret




Furcsa problémával szembesült egy Angiiai hölgy, aki azt mondja, hogy fél a szex-től a barátjával, mert fájdalmat okoz neki. Azon kapja magát, hogy kifogásokat talál, hogy ne szeretkezzen, vagy színleli az élvezetet.





A párja nagyon jól kijön egymással, mondja, ezért inkább ragaszkodik a pasijához, minthogy véget vessen a kapcsolatnak csak a mérete miatt.

Úgy tűnik, a legtöbb barátom szerint a problémám nem igazán probléma, de számomra az. Nyilvánvalóan hálásnak kellene lennem, hogy a barátom masszív alul, holott valójában rettegek a szextől, mert tudom, hogy fájni fog.

Évek óta ismerem ezt a srácot, és a haverjai mindig viccelődtek a méreteivel, de ő csak nevet rajta. Az igazat megvallva, mielőtt randiztam vele, kicsit beindított a gondolat, hogy jól megtermett.




Aztán tavaly nyáron a barátságból kapcsolat lett, amikor elhívott egy italra. Egyik dolog követte a másikat, és már az első este az ágyban kötöttünk ki.

Ekkor jöttem rá, hogy az emberek nem vicceltek, amikor azt mondták, hogy nagy a nadrágja. Tudom, hogy drámaian hangzik, de komolyan mondom, hogy amikor láttam őt vetkőzni, eléggé megrémültem.

A szex kényelmetlen volt, és úgy kellett tennem, mintha élvezném, pedig valójában azt akartam, hogy minél hamarabb vége legyen.

Elgondolkodtam azon, hogy folytassam-e a kapcsolatot ezután, de minden más tekintetben nagyon jól kijövünk, így kár lenne arra hivatkozva, hogy túl jól felszerelt, elhagyni őt.

Rengeteg kifogást keresek, hogy kibújjak a szex alól, és csak úgy teszek, mintha élvezném, amikor szeretkezünk. Kíváncsi vagyok, vajon meddig tűr engem.

Mit mondanak a szakértők
Ironikus, hogy oly sok férfi azt kívánja, bárcsak lenne egy-két centiméterrel több, holott a túltelített férfiak elmondhatnák, hogy ez még nagyobb problémát jelenthet.