elhagytamaferjem69f409c7acad scaled

 

Lana, egyik olvasónk, egy sokkoló felfedezést tett az  esküvői éjszakáján, ami arra késztette, hogy újraértékelje friss házasságát. Lana dühös volt, amikor rájött, hogy férje mit tervezett a nagy éjszakára, és tanácsot kért.

Miután a vendégeink távoztak a buliból, a vőlegényem és én a hotel szobánkba mentünk az első házassági éjszakánkra. Amint belépett, észrevette, hogy elfelejtett valamit a folyosón, és visszament érte.

Harminc perc telt el, és nem tért vissza; aggódtam, és elkezdtem keresni. Végül a recepción találtam, ahol a gyerekkori legjobb barátjával, Dylannel beszélgetett.

 

Már 25 éve barátok, de körülbelül tíz éve nem találkoztak, mivel Dylan Ausztráliában él és dolgozik. A vőlegényem elnézést kért, és elmagyarázta, hogy szeretett volna felhívni, de elfelejtette a telefont a szobában.

A meglepetésemre hozzáfűzte: „Nem bánod, ha ma este elmegyek vele? Mindketten nagyon fáradtak vagyunk az ünnepségtől, és egy relaxáló este lenne. Természetesen szívesen látunk téged is velünk.” Azáltal, hogy nem voltam fontos számára, és hogy barátját előnyben részesítette a különleges esténkkel szemben, egyedül hagytam a hotelben, és nem tértem vissza haza.

forrás