ferfilelegeztetogep




Autumn és Zack Carver izgatottan várták harmadik közös gyermeküket. A pár tinédzserként ismerkedett meg, és gyönyörű szerelmi történetük volt. Arra azonban nem számítottak, hogy 2021-ben milyen fájdalmas fejezet vár rájuk.





Autumn terhességének nyolcadik hónapjában ő és Zack is megbetegedett. Az imádott anyuka kórházba került, és megszülte kisfiát, Huxleyt. A kisfiú egészséges és boldog volt, de anyukája az intenzív osztályon az életéért küzdött.

Élete legrosszabb napja

Amit a pár életének egyik legboldogabb napjának szántak, az épp az ellenkezőjére fordult. Zack “élete legrosszabb napjának” nevezte.

Autumn elsődleges orvosa nem gondolta, hogy túléli a megpróbáltatásokat, és miután két hónapig életben tartották, az orvos azt javasolta Zacknek, hogy kapcsolja ki a gépeket, és hagyja Autumnt békésen elmenni. Zack azonban nem volt hajlandó nem hinni abban, hogy a felesége teljesen felépül.




A nap minden másodpercében imádkozott érte, és egy sereg online imaharcos bízott Istenben a csodáért. A nulla százalékos túlélési esély ellenére volt hitük.

 

A férj kérése

Zack nem tudta elképzelni a világot Autumn nélkül, és azt mondta: “Nem ismerem az életet nélküle”. Megszakadt a szíve, hogy a felesége még nem tarthatta a karjában az újszülött kisfiát, ezért egy különleges kéréssel fordult az orvosokhoz.

Arra kérte őket, hogy hozzák ki Autumnt a nyugtatóból, ébresszék fel, hogy láthassa és kézbe vehesse a kis Huxley-t. Tudta, hogy ez lehet az első és utolsó alkalom, hogy ezt megteszi, ezért könyörgött az orvosi csapatnak.

Ők beleegyeztek, és megadták az anyukának azt a felejthetetlen pillanatot, amit drága gyermekével tölthetett.

 

Az emlékezetes találkozó

Az élmény mindenki számára felejthetetlen volt, és a betegeskedő anyukának a világot jelentette. A különleges találkozás válasz volt Zack egyik imájára. A büszke édesapa visszaemlékezett:

“A szülei, az egyik legjobb barátja, valamint számos nővér és orvos volt tanúja a különleges pillanatnak. Nem tudom, hogy maradt-e szem szárazon a környéken. Micsoda csodálatos nap volt”.

 

Autumn lassú felépülési útja

Az anya még nem volt túl a nehezén. Az orvosok a tüdőátültetés lehetőségét javasolták Autumn gyógyulásának elősegítésére, de Zack előbb más szakmai véleményt kért. Még mindig hitt abban, hogy a felesége csodával határos módon meggyógyul.

Szerencsére a mellkassebész nem gondolta, hogy az anyának szüksége lenne transzplantációra. A férj megosztotta:

“[Az orvos] bejött, és azt mondta: “Nincs szüksége tüdőátültetésre. Rendbe fogsz jönni.’ Szuper jó hír volt. Megöleltük egymást és hálát adtunk Istennek és az orvosnak”.

Mindenki áhítattal figyelte, ahogy Autumn végre a javulás jeleit mutatta. A fejlődése lassú volt, de Zack tudta, hogy rendbe fog jönni.

 

Az élmény megváltoztatta őket

Három hónap elteltével, 2021 decemberében Autumn megkapta az engedélyt, és hazamehetett. Megváltozott ember volt. Zack izgatottan tájékoztatta a barátokat és a családot, és kijelentette:

“Egy ilyen boldog, érzelmes, elsöprő nap. Sokszor kellett hátralépnem, és megnéznem a sok nagyszerűséget. Megleptük a lányainkat. Azt hiszem, sokkos állapotban voltak. Egyikük sem tudott beszélni vagy reagálni”.

Számtalan ember hajtott el a család háza előtt, hogy támogassák a bátor feleséget és anyát. A házaspár elérzékenyülve köszönte meg mindenkinek a véget nem érő imákat és a szeretetet.

 

A Carver család továbbra is hálás az élet áldásáért, és Autumn megosztotta, hogy a lánya azt mondta neki, hogy most már hisz a csodákban. Az anyuka azt is elmondta:

“Minden nap egy ajándék. Mondjátok el az embereknek, hogy szeretitek őket, és öleljétek meg őket sokszor. Minden olyan gyorsan megváltozhat, és nem akarsz semmit sem kimondatlanul hagyni”.”

Zack azt is megosztotta, hogy minden este imádkozni kezdett a gyerekeivel, amit korábban nem tett. Az életük soha többé nem lesz ugyanolyan, és soha nem vették természetesnek a csodát.

Zack és Autumn csodálattal tekintettek áldásukra, és remélték, hogy történetük arra ösztönöz másokat, hogy több szeretetet terjesszenek, mert az élet rövid. Sok boldog és egészséges évet kívánunk nekik családjukkal együtt.