VIHAR ÉS FAGY, MÉG KARÁCSONYKOR ISEzután készüljünk a legrosszabbra! Viharos, nehéz időjárásban lesz részünk. Karácsonykor és Szilveszterkor sem számíthatunk másra. December 17-én sok hó esik.

December 18-án viharra és sok hóra kell felkészülnünk, ezt három napos faggyal fűszerezik meg az égiek, de a legnagyobb fagyra 20-a és 25-e között kell számítani. December 27, 28 és 29 sok hóval érkezik, 30-án és Szilveszter napján jobb időre számíthatunk.

Kiadták a januári nagy időjárás előrejelzést. Teljesen más, mint vártunk

 
A 2023 január elseje még igen hideg lesz. Viszont a mostani számítások szerint az év első hete 7 fokos enyhe időt is hozhat és bőven lehet eső. Ez az, amire az ember egyáltalán nem számít januárban.

Ezután lehűlés érkezik, és fagyos éjszakák, hideg nappalok jönnek. Az előrejelzés szerint havazás nem kizárt, legalább 4-6 napra számolnak, amikor érkezhet hó. Van azért 6-8 nap, amikor hosszabb napsütés is várható azért. Úgy néz ki most, hogy a február első napja hoznak némi enyhülést.

Forrás: accuweather.com

FEBRUÁRBAN TOVÁBBI KEMÉNY HAVAZÁSOKRA

ebruár 1-e és 5-e között fagyra, de tiszta időre számíthatunk, 6-ától 8-ig hóra és szélre kell számítani, 9- és 12-e között megenyhül az idő, 13-án és 14-én felmelegszik az időjárás, majd február 15-én és 16-án visszatér a hó, a fagy pedig egész 29-ig kitart.

MÁRCIUSBAN IS HAVAZNI FOG

Az idei tél belecsúszik a tavaszba. Március 6-án és 7-én visszatér a fagy és a szél, 11-én, 16-án és 17-én erős szélre kell számítani. Március 18-án és 19-én szélviharra és hóra számíthatunk, március 21-e után végre megérkezik az igazi tavasz.