rábaközi andrea

Rábaközi Andrea volt a ’80-as évek egyik legsikeresebb magyar szupermodellje, aki vonzó megjelenésével és páratlan alakjával elnyerte mindenki elismerését. Bár egyáltalán nem erre a karrierre készült, mégis szexszimbólumként tündökölt a kifutókon és a fotózásokon.

Rábaközi Andrea most

Az egykori modell ma is ugyanolyan tündöklő jelenség, mint annak idején. Fantasztikus formában van, ugyanúgy ügyel alakjára, mint régen, pedig ma már finomságok között tölti idejét. A Tények Plusznak azt is elmesélte, csak véletlenül került a kifutóra. Korábban szakácstanuló volt, ma pedig ismét a vendéglátásban dolgozik.

- ’86-ban lettem az év felfedezettje, és az volt a szerencsém, hogy nem volt konkurenciám - mesélte arra utalva, hogy egyedülállónak számított nőies idomaival.

Ötvenéves elmúlt már, mikor mellkisebbítő műtéten esett át, ami óta sokkal jobban érzi magát a bőrében, emellett 16 tetoválás büszke tulajdonosa.

Annak idején szerepelt a Rapülők Áj Láv Jú című videóklipjében is, ikonikus ruhája, amin a felvételen szerepelt, még a mai napig megvan, és jó is rá. Két, ma már 20 és 24 éves fiú büszke anyukája, és bár már kiröppentek, nap mint nap várja őket.

Két évvel ezelőtt tért vissza a vendéglátáshoz, a réteskocsi, melyben dolgozik, egy közös vállalkozásuk fiaival. Óbudán egy lakókocsiban árulja a különböző ízesítésű finomságokat. Egy fotózásról ment éppen haza, amikor eldöntötte, hogy inkább ezt az utat választja.

- Nem hittem volna, hogy ötven fölött itt fogok állni újra a pultban - mondta mosolyogva.

Azt is elárulta, hogy bár nagyon odafigyel arra, mit eszik, hogy megőrizze tökéletes alakját, heti egyszer tart egy "bűnös napot", amikor több mindent megkóstol a kínálatból.

forrás