noesakutya 3355311651617283632 n 768x420 1 768x400

 

Amikor Amanda hallotta, hogy Evans Creek, Washington hegyeiben egy lesoványodott, elhagyott kutya van, azonnal cselekedett. Barátnőjével, Dylannal elhatározták, hogy megtalálják ezt a szegény kutyát.

Több mint egy órán át próbálták Amanda és Dylan a kutyát étellel és finomságokkal csábítani, de tervük nem járt sikerrel. Másnap visszatértek, és ugyanazon a helyen látták a kutyát.

Ismét próbálkoztak, hogy odacsábítsák, de hiába. Ekkor a két lány nagyszerű ötletet talált ki. Úgy döntöttek, hogy Amanda le fog feküdni a földre, hogy „halottnak” adja ki magát, és úgy tett, mintha segítségre lenne szüksége.

Így Amanda másnap a földre feküdt Bear közelében. És ami két órával később történt, megérintette ezer számú állatbarát szívét világszerte.

Minden azzal kezdődött, hogy valaki látott egy kutyát egy tábor közelében Evans Creekben, Washington államban. A kutya alultáplált és megfélemlítettnek tűnt. Amikor a személy megpróbálta megközelíteni, a kutya agresszívvá vált.

Néhány nappal később egy Amanda nevű fiatal nő hallott a kutyáról, akit Bear néven emlegettek. Amanda és barátnője, Dylan úgy döntöttek, hogy megmentik Bear-t és elviszik egy állatorvosi klinikára. Megpróbálták odacsalogatni finomságokkal — de eredménytelenül. A kutya túl bizalmatlan volt az emberekkel ahhoz, hogy közel menjen.

Amanda tehát egy kicsit más stratégiát alkalmazott. A magzatpózba feküdt, és úgy tett, mintha halott lenne. Hamarosan Bear odament hozzá, mintha segíteni akarna. Megközelítette Amandát és 20 percig szimatolta, majd eltávolodott.

De Amanda nem állt fel, hogy távozzon. Egy óra múlva Bear visszatért, és ezúttal egyszerűen leült Amanda mellé. A következő két órában Amanda sikerült elnyernie Bear bizalmát, aki úgy tűnt, megértette, hogy nem fenyegeti őt veszély.

lanyutszelen34535354353l plays dead 4

Bear követte Amandát az autójához, és elvitte őt az állatorvoshoz. Végül Bear megkapta a sürgősen szükséges segítséget két nagyszerű nőtől, akik nem hagyták cserben.

A Lost & Found Pets Wa State, egy állatvédelmi szervezet, megpróbálta megtalálni a kutya tulajdonosát, de sikertelenül. Szerencsére egy család lépett elő, és örökbe fogadta Bear-t, így most boldogan él egy szerető otthonban.

Ön is megérintette Bear megmentésének története? Ossza meg barátaival! Közölte: Animal Bible. Kattintson a „Tetszik” gombra.

Forrás