nagymama0854952 n




A nagyszüleinkhez nagyon különleges kapocs fűz minket. Kedvesek, megfontoltak és rendszerint kevésbé szigorúak, mint a szüleink. Bármit megtesznek értünk, annyi édességet adnak, amennyit nem szégyellnek, és mindig kitalálnak valami meglepetést számunkra.

Ugyanakkor mindig képesek meglepetést okozni nekünk, amikor rendre olyan dolgok derülnek ki róluk, amiket addig nem tudtunk. A következő történt az Egyesült Királyságból való 77 éves Winifred Peel esetében is.





Egy nap a nyugdíjas hölgy egy bank automatából szeretett volna pénzt levenni. Ahogy ott állt és ütötte be a pin kódját, észrevette, hogy valaki hátulról megközelíti. Mielőtt reagálhatott volna, két férfi kilendítette az egyensúlyából, majd egy harmadik férfi is megjelent, aki megpróbált leemelni Winifred számlájáról 200 fontot.

Gyors reakció

A férfiak egyértelműen tolvajok voltak és Winifred arra gondolt, hogy ha nem cselekszik azonnal, mindenét elvehetik. Amikor az egyik megpróbálta kivenni a készpénzt, az idős hölgy akcióba lendült. Megragadta a férfi gallérját és minden erejével beverte a fejét az automatába. Háromszor sikerült a férfi fejét a géphez ütnie, mielőtt a férfiak szégyenükben megfutamodtak.

A Winifred ezután felhívta a rendőrséget, a támadókat pedig később letartóztatták.




Az egyik ok, hogy a rendőrök könnyen azonosítani tudták a férfiakat az az egyik fején lévő sérülés volt, amit Winifred okozott. Mind a hárman beismerő vallomást tettek és jelenleg börtönben vannak.

Köszönhetően annak, hogy Winifred három fiútestvérrel nőtt fel és heti 4x edzőterembe járt, olyan kemény hölgy lett belőle, amire a rablók álmukban sem számítottak volna.

tudasfaja.com