foxelotte 755x396




Rá sem ismersz! Így nézett ki Megan Fox a plasztikai műtétek előtt





Hollywood egyik legszebb sztárja már több plasztikai sebész keze alatt megfordult, de sokan egyetértenek abban, hogy a természetes szépség jobban illett neki. Megan Fox karrierje 2001-ben kezdődött, első filmszerepét pedig három évvel később kapta az Egy hisztérika feljegyzései című tinivígjátékban. Az áttörést néhány évvel később a Transformers című akciófilm hozta meg számára, amiben az egész világ megismerte a nevét.

A 37 éves amerikai színésznőnek rengeteg férfi rajongója van világszerte, hiszen nagyon szép – az persze már más kérdés, hogy vonzerejében mennyi természetesség maradt, hiszen nem mehetünk el szó nélkül a feltűnő tény mellett, hogy mennyire megváltoztak arcának vonásai az elmúlt 10-15 év során.

Habár még nagyon fiatal, sok más kolléganőjéhez hasonlóan Megan Fox is plasztikai sebészhez fordult, hogy még tökéletesebbé varázsolja külsejét. Ám a beavatkozások során nem csak a szeplői tűntek el nyomtalanul az arcáról, hanem átalakult az orra és a szája is, arról nem is beszélve, hogy a szeme körüli terület sem a régi már. Ha ebben a tempóban folytatja, Megan Fox könnyedén guminővé változhat, mire betölti a 40. életévét.




foxelottepage 3