suzuki 44




Budapesten, az 11. kerületben, az Egér úton egy autós olyasmit tett, ami nem mindennapi látvány a közlekedésben. Míg a lámpánál várakozott a sorban, úgy döntött, hogy kiszáll az autójából. A környezetében lévő járművezetők és utasok megdöbbenve figyelték, ahogy odasétál az út szélére és felvesz valamit. A jelenetet egy kamera rögzítette, és az autós cselekedete gyorsan példamutatónak számított sokak számára a városban.





Egy jelentős mennyiségű, gondtalanul otthagyott szeméthalmot fedezett fel sétája közben. Sokan, sajnos, elsétálnak az ilyen lomok mellett, anélkül, hogy egy pillantást is vetnének rá, hagyva azt, hogy rombolja a környezet szépségét és tisztaságát. Azonban ő nem tartozik a többséghez, aki közömbösen megy tovább ilyen helyzetekben. Helyette úgy érezte, hogy cselekednie kell, még ha az csak egy kis lépés is a nagyobb változások felé. Nem volt hajlandó tovább engedni, hogy az utcák tisztaságát ilyen módon veszélyeztessék, ezért nem sajnálta az időt és energiát, hogy hozzájáruljon a közösség jobbításához.

„Klasszikus, ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen van. Pirosnál a srác kiszállt egy fehér Skodából, odasétált egy tele szemeteszsákhoz ,majd betette a hátsó ülésre és elvitte. Köszönöm neki hogy megmutatta, hogy ilyen emberek is vannak Budapest utcáin” – idézte egyik olvasóját a Budapesti autósok.