falusimariann1153 n




Falusi Mariann: Búcsúzás, Újrakezdés és Életmódváltás

2023 számára nem csupán egy újabb év volt Falusi Mariann életében. Személyes veszteségek és új kezdetek éve volt ez, amely során édesanyját és közel álló alkotótársát, Lang Györgyit is elveszítette. Mariann meghatottan mesélt Györgyiről, aki nem csupán egy barát volt számára, hanem a baráti körük összetartó ereje, valóságos mozgatórugója is egyben. [ ]





Györgyi lakása továbbra is a találkozók helyszíne maradt, ahol minden hónapban összegyűlnek a barátok, és ahol Mariann minden héten egyszer ebédel Kulka Jánossal. Ebben a környezetben tizenhárom évig készítettek közösen rádióműsort Lang Györgyivel, amelyet Mariann Györgyi nélkül már nem kívánt folytatni.

Mariann idén döntött úgy, hogy „megy nyugdíjba”. Április 22-én tölti be a 65. életévét, ami számára egyfajta jelzés arra, hogy itt az ideje kicsit megpihenni. Ennek jegyében talált két hosszú távú munkát, amelyekről a Reggeliben mesélt. Az énekesnő életmódváltáson is átesett, aminek köszönhetően 20 kilót fogyott, naponta két liter vizet iszik, és csupán 1000 kalóriát fogyaszt. Életmódjáról, karrierjéről és hobbijáról még több részletet oszt meg a vele készült videóban.

Ez az év tehát számára nem csupán a veszteségekről szólt, hanem az újrakezdésről és az új életmódról is, ami új perspektívát és lehetőségeket nyitott meg előtte.