tomegverekedes




Egy videót tett közzé a Blikk, amin látszik, hogy az egyik nyíregyházi szórakozóhely előtt a klub biztonsági őrei agyba-főbe vernek három férfit, akik valószínűleg bent voltak a diszkóban a tömegverekedés előtt.





 

 
 

 

A kopasz kidobók még akkor is verték az embereket, amikor a földre kerültek.




VOLT, AKIT NEMCSAK ÖKÖLLEL TÁMADTAK MEG, HANEM FEJEN IS RÚGTAK PÁRSZOR.

  

Amikor végeztek a veréssel, egyszerűen visszamentek a szórakozóhely elé.

 

lapnak a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy az ügybenCSOPORTOSAN ELKÖVETETT GARÁZDASÁG ÉS TESTI SÉRTÉS MEGALAPOZOTT GYANÚJA MIATT INDULT ELJÁRÁS ÉS EDDIG NÉGY EMBERT HALLGATTAK KI.Két kidobót már őrizetbe is vettek és kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását. 

Az RTL Híradó szerint a diszkónál egy apa, valamint 21 és 19 éves fiai keveredtek összetűzésbe a biztonsági őrökkel, akik nem akarták őket beengedni a diszkóba. Állítólag mindhárman újfehértóiak, a fiúk pedig bokszolók, de az egyelőre nem világos, hogy ki ütött először.

A biztonsági őrök elsősorban a két fiatalt ütötték, az édesapa eközben védeni próbálta fiait, ő is kapott rendesen. A mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba a verekedés résztvevői közül többet is. Az RTL Híradó információi szerint a szórakozóhelyen nem ez az első ilyen incidens, az egyik biztonsági őr ellen jelenleg is zajlik hasonló ügyben eljárás.