BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK

2023. február 10. 13:31

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.




Az M1-es autópályán, Herceghalom térségében, a főváros felé vezető oldalon, a 26-os km-nél két kamion ütközött össze a külső sávban. Csak a belső sáv járható.Az M43-as autópályán, az országhatár felé az 57-es km-nél egy teherautó pótkocsija leszakadt, elfoglalva ezzel a külső forgalmi sávot.Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé, Szigetszentmiklós térségében a 19-es km-nél baleset történt, a mentőhelikopter leszállt, a forgalmat megállították.Az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A 8-as km-nél félpályán halad a forgalom.






Az 1-es főúton, Budaörs belterületén, a 7-es km-nél baleset történt, emiatt félpályás korlátozásra számítsanak!

403-as főúton, Nyíregyháza térségében egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze. Az 1-es km-nél félpályán halad a forgalom.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta az 5 km-t. 

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:http://www.police.hu A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát...

Forrás