keresztesiqc3242423423442342

 

Keresztes Ildikó, Máté Péter-díjas énekesnő és színésznő, nemrég súlyos betegséggel nézett szembe. Az Erdélyből származó művésznőnél agydaganatot diagnosztizáltak, ami miatt sürgős műtétre volt szükség. A beavatkozásra februárban került sor, és szerencsére minden komplikáció nélkül zajlott le.

„Nagyon szerencsés vagyok, hogy nem voltak mellékhatások, és a műtét után teljesen felépültem” – nyilatkozta Keresztes Ildikó, aki a műtét előtti időszakban is folytatta színházi munkáit. Most újra teljes erőbedobással tér vissza a színpadra, hálásan és optimistán tekintve a jövőbe.

– Nagyon sok orvos ismerősöm van Erdélyben. Rokonok. Összeült a családi konzílium, és mondták, hogy gyorsan kerítenek nekem egy specialistát Pesten, és megműtenek. Ez meg is történt februárban. Ja, november után még ebben a tudatban lenyomtam a Turay Színházban egy Anconai szerelmesek premiert! És akkor február másodikán műtöttek meg. Lekopogom, minden úgy történt, ahogy a nagykönyvben le van írva. Semmi fajta mellékhatása nem volt a műtétnek, ami ilyen esetben ’normális’ lett volna, szóval nagyon-nagyon szerencsés vagyok – mondta Keresztes Ildikó
Máskor két nap alatt átmegy rajtam egy megfázás, reménykedtem benne, hogy most is így lesz, de nem – mondta, azaz inkább suttogta Ildikó, amikor beszéltünk vele.

– Remélem, hogy sikerül felépülnöm mihamarabb, mert turnéra indulok, forgatunk, szóval nagyon jó lenne, ha végre elmúlna, de egyelőre alig kapok levegőt, az orromat fújom egész. Szerintem a légkondi a ludas, az okozhatta a megfázást – mondta el az énekesnő, akinek ezúton kívánunk gyors felépülést!

 

 

Forrás