koosreka 20240306 160803 636x381

 

Koós Réka már egy évtizede van együtt sármos kedvesével, Bálinttal, bár nyilvános megjelenéseik meglehetősen ritkák. Szántó Nóra írása szerint, bár Réka nem követi a televíziós műsorokat, néha mégis részt vesz bennük; legutóbb a Szerencsekerékben tűnt fel, ahol a játékszabályok nem lévén ismertek számára, kihívást jelentett számára a verseny. [ ]

 

Koós Réka a párjával kapcsolatosan osztotta meg gondolatait a Bors lapjával, megemlítve, hogy Bálinttal már tíz éve alkotnak egy párt. Elmesélte, hogy bár a szerencsejátékok nem mindig kedveznek neki, ez nem szegi kedvét.

  • Magamat azzal vigasztalom, hogy aki a játékokban nem szerencsés, az a szerelemben annál inkább az. Úgy tűnik, ez az állítás rám nézve teljesen igaz – mondta, ezzel utalva szerelmére.

 

A cikk szerint Koós és Bálint ritkán osztanak meg részleteket közös életükről, és csak két éve élnek együtt. Korábban a kapcsolatuk elején nehézségekkel kellett szembenézniük, melyek korábbi csalódásaikból és bizalmatlanságaikból fakadtak.

  • Mindketten hordoztuk a múlt sebeit, ami nehezítette az egymáshoz való igazodást. A félelem a kudarctól, a csalódások, a vádaskodások mind jelen voltak. Gyakran hallottuk azt, hogy velünk nem lehet együtt élni – emlékezett vissza 2019-ben.

Azóta azonban bebizonyosodott, hogy kezdeti kételyeik alaptalanok voltak, és mostanra harmonikus együttélést alakítottak ki.

forrás

Oszd meg ezt a bejegyzést!