erdelyi monika original 753232904

 

Erdélyi Mónika újra rátalálhat a szerelemre: Most már nyitott a szíve
Erdélyi Mónika, aki kilenc éven át vezette a népszerű Mónika Show-t, most végre őszintén vallott a magánéletéről. Az egykori külkereskedő és bankár sok évet töltött el a nyilvánosság előtt, de most egy új fejezet kezdődik az életében, amelyben már nyitott egy új szerelemre.

Egyedülálló anya, aki most újra megnyílik
Mónika korábban férjhez ment, de a házassága véget ért, és egyedül nevelte fel lányát, Vikit. Később egy új szerelem is rátalált, és megszületett második lánya, Molly. Ám ez a kapcsolat sem tartott örökké, így Mónika ismét egyedül maradt két lányával. Most azonban úgy érzi, hogy ismét készen áll arra, hogy valakit beengedjen az életébe.

A Story magazinnak adott interjújában Mónika arról mesélt, hogy hosszú idő után először érzi magát nyitottnak egy új kapcsolatra.

 „Boldog lennék, ha találnék egy olyan társat, aki mellett nagybetűs nő lehetek” – vallotta be Mónika, aki elárulta, hogy lányai most már nagyok, és lassan elindulnak a saját útjukon, így ő is nyitottabbá vált egy új szerelemre.

A fogyás visszahozta az önbizalmát

 Mónika azt is megosztotta, hogy a fogyása nagyban hozzájárult ahhoz, hogy újra megtalálja az önbizalmát. Az elmúlt időszakban húsz kilótól szabadult meg, amit Jákob Zoltán életmódváltó programjának köszönhet. „Az a jó pár pluszkiló, ami rajtam volt, még ha nem is vettem észre, de megcsonkította az önbizalmamat” – vallotta be Mónika, aki most már sokkal jobban érzi magát a bőrében.

 

Annyira megszerette az egészséges életmódot, hogy még egy táplálkozástudományi tanfolyamra is beiratkozott. „Annyira rákattantam a tudatos táplálkozásra, hogy tanulni is szeretnék róla” – mesélte lelkesen.

Most, hogy Mónika újra tele van önbizalommal és nyitott szívvel várja a jövőt, talán hamarosan rátalálhat az igazira. Akárhogy is alakul, egy biztos: Mónika készen áll arra, hogy új fejezetet nyisson az életében.

forrás