katalin hercegnő2FjZC5qcGeRlQLNA6UAwsM

KATALIN HERCEGNÉ - FOTÓ: SHUTTERSTOCK

Katalin hercegné az év eleji rákdiagnózisa után a várva várt visszatérése a reflektorfénybe – és ahogy az várható volt, a világ szeme minden mozdulatát figyelte.

A walesi hercegnő pénteken bejelentette, hogy részt vesz a szombati londoni Trooping the Color Ceremónián – és nem okozott csalódást, és olyan elegánsnak tűnt, mint valaha.

Ráadásul Katalin a seregszemlén úgy általában is gyönyörű volt – még ha talán a szokottnál is vékonyabb, de semmiképp sem úgy nézett ki, mint egy a rákkal hónapok óta viaskodó, beteg asszony. 

Persze, az öröm mellett egyből megjelentek a konteo elméletek is. Ezek szerint nyilván nem Katalin mosolygott a hintóban, hanem a hasonmása. Ugyanis ennek a Katalinnak a kemo ellenére is gyönyörű volt a hajkoronája, márpedig az ilyen kezelések mellékhatásaként a betegek elveszítik a hajukat.

Ám ez nem jelenti sajnos azt, hogy meg is gyógyult. Ezt támasztja alá, hogy a hercegné a hagyományos ascoti derbyn viszont már nem vett részt. Így senki sem tudja, mennyire stabil, illetve instabil az állapota. 

Nézze meg a videót... Kate férjével, Vilmos herceggel és két fiukkal, György herceggel és Lajos herceggel , valamint lányukkal Charlotte hercegnővel sofőrzött az eseményen . Kate előkelő fehér ruhában és széles karimájú kalapban volt díszes néhány drága ékszerrel.

Korábban a királyi család a Buckingham-palotában ült be az autóba, mielőtt lefilmezték volna, amint elindulnak a brit uralkodó hivatalos születésnapját ünneplő éves ceremóniára.

Volt még egy különleges csemege is. Károly király , akinél szintén rákot diagnosztizáltak , lecsapott arra, hogy élvezze Kate-tel és a családdal a pompát.

Jó volt látni, hogy Charles és Kate elég erősnek érezték magukat ahhoz, hogy kimenjenek és csináljanak dolgokat, ami mindig jó jel.

Sőt, Kate pénteken frissítette a rákkezelését, miközben közzétett magáról egy fotót az Instagramon, ahol egy fának dőlve látták.

Kate azt írta, hogy "jól halad, de mindenki tudja, aki kemoterápián megy keresztül, vannak jó és rossz napok". Hozzátette, hogy a kezelések még néhány hónapig folytatódnak. Azt is elismerte, hogy nem jött ki az erdőből.